Sain blogini Google Analyticsin pitkästä aikaa toimimaan, ja herranpieksut sehän väittää teitä lukijoita käyneen joulukuun ekalla viikolla satoja päivässä! Suurin osa näyttää etsiytyneen tänne muista blogeista tai ihan päämäärätietoisesti, ainakin hakusanoista päätellen (sulle joka tiedustelit hakukoneelta "miten rinnat pyöreiksi", ei harmainta aavistusta, ks. kuvat). Blogilistan tilaajamääräkin näyttää vakiintuneen yli sataan (nyt horinani voi trendikkäästi tilata myös Bloglovin'ista, kunhan ette multa kysy miten toi homma toimii), mikä herättää liikuttuneen kysymyksen: Eikö teillä ole parempaa luettavaa?

Itselleni mieluisaa kahvilaluettavaa on ollut Veli-lehti, vaan nyt huomasin, että sen julkaisu ollaan lopettamassa. Buu! Keskustelussa, miksi miesten elämäntapalehdet eivät menesty täällä raukoilla rajoilla, muistetaan aina mainita vuosituhannen vaihteen surkuhupaisat miestenglooriayritelmät, mutta vilpittömän mielipiteeni mukaan Veli on/oli niistä yhtä kaukana kuin samalla tavoin sirkeä siskonsa Trendi naistenglooriasta. Jos et ole Veliin tutustunut, onneksi kirjastoissa ja mun lempikahvilassa Taikapavussa Tuomiokirkonkadulla ehtii vielä!

Lehtikeskustelussa ylipäätään pitää jonkun koneensa eteen jumahtaneen urahtaa, että paperilehdet ovat niin passé, ja jonkun minunkaltaiseni vastata että elä höpäjä: Paperille painettu (aikakaus)lehti on verraton peli em. kahvilaan mukanaraahattavaksi, se toimii myös sisustuselementtinä - sekä kokonaisena että seinälle riivittyinä kuvina - ja sänkyyn mahtuu paljon helpommin kaksi ihmistä ja pino lehtiä kuin kaksi ihmistä tietokoneineen. Lehdet on myös huolettomampi työntää sivuun tarpeen tullen. Valitettavasti myös virtuaaliteknologian ympäristöystävällisyys on ylimainostettua - sähköä kuluu itse kullakin aika tavalla. Henk.koht. en myöskään ymmärrä jengiä, joka väittää paperimediaa rahan tuhlaukseksi - ja on samalla valmis upgreidaamaan omat mobiilijatkeensa vähintään vuosittain. Kuvat näyttää paperilla paremmilta, ja lehtitekstit ovat syvällisesti erilaisia kuin netissä toimiva teksti - onneksi.

Toki netissäkin on hyvää luettavaa - kivoja viimeaikaisia blogituttavuuksia mm. tyylikkään ympäristötietoinen Ei nukuta ja muodikas Pintaa.

Monessa blogissa näyttää kiertäneen haaste pukeutumisesta kumppanin vaatteisiin. Tärkeä Henkilöhän asuu toisaalla, mutta onneksi sen Rage Against Machine -paita luuhasi nurkissa. Olen aina haaveillut voivani pukeutua miesten superkulahtaneisiin bändipaitoihin, mutta vastaan ovat tähän mennessä panneet tissiosasto ja vääristynyt ruumiinkuva. Katsottuani yliannostuksen America's Next Top Modelia päätin uskoa Tyra Banksia, en peiliä: "A top model can make ANY garment work, you need to own it baby! You're FIERCE!"

(Tätä paitaa ei ainakaan tarvi erikseen repiä. Housujen virkaa oheisissa kuvissa tekevät hiihtarileggingsit, joilla todellisuudessa en ehkä hyppelisi julkisilla paikoilla. Haluaisin kyllä ihan oikeat hiihtarit, on jotenkin niin siistiä kun jalan alta menee lenkki. Kenkinä muutaman vuoden takainen älytön second hand -löytö, Mario Valentino -merkkiset kokonahkaiset krokodiilibuutsit. Jotenkin silmä nauttii taas semi-korosta ja kauniista terävähköstä kärjestä - terävä kärki muuten on niitä asioita, jotka halpakengissä näyttävät aina rumilta ja jotka varmaan ovat suurin osasyy monen bloggarin esiintuoman teräväkärkivihan taustalla. Ja TAAS mulla oli koruja!)

2133842.jpg

2133841.jpg

2133834.jpg

2133835.jpg

2133843.jpg

2133853.jpg

2133845.jpg