Uhkasin jo ajat sitten, että kevääni on sininen. Sininen sinisellä. Ja jos luojaa on, se on edelleen yksityiskohdissa, kuten uusien taivaan-tai oikeastaan farkunsinisten farkkujen sisäsauman vetoketjuissa.

372_7262.JPG

372_7263.JPG

(Tummansininen puuvilla-silkkineuletakki Zara, samoin "Don't get manic, get organic" -luomupuuvillateeppari, farkut More&More, ja kaikki hamstrattu Stockan outletista, kun palasin Helsingistä kotiin. Löysin sieltä pitkän, kapean ja ylhäälle asti napitetun villaisen villatakinkin, jota olen turhaan etsinyt kaksi talvea. Oikeasta Zarasta taas halusin mm. palavan oranssin (se on akuutimpi kuin poltettu oranssi!) haalarin ja 85% kengistä - myös mä äänestän Zaran parhaaksi ketjukaupaksi, ja kysyn katkerana, miksei sitä ole Tampereella, häh.)

372_7264.JPG

(Postauksen nimi piti olla alunperin New Orderin parhaan kertosäkeen mukaan "Oh you've got green eyes, oh you got blue eyes, you've got gray eyes", koska kevät-, kuten syysaurinkokin tekee ihmeitä silmilleni. Kasvokuvien ottaminen ei kuitenkaan nyt onnistu, kun mulla on naamassa hirveä ihottuma/allerginen reaktio/murrosikä. Tämä punakka kutiaminen iski tietenkin parahultaisesti just kun olisin tahtonut Dieselin illassa edes vähän edustaa.)

372_7265.JPG