Lepopäivän ratoksi tällainen ulkonäköjuttu, jonka ovat tehneet ainakin Minh, Anu ja Stella. Myös kuvat vanhan kertausta.

1) Oletko tyytyväinen ulkonäköösi?

Opettelen olemaan. Edelleen on päiviä, jolloin vihaan ulkoisessa olemuksessani kaikkea, mutta kukas muakaan rakastais ellen mää itse. Inhoan naisten yleistä, ajattelematona tapaa solvata ulkonäköään, joten koetan olla sortumatta siihen, tai toisaalta säälipisteiden keräilyyn. Ainakin täällä blogissa...

2) Mitä muuttaisit ulkonäössäsi?

Koska olen päättänyt pitää itsestäni, en mitään dramaattista (huonoina päivinä muuttaisin kaiken liian pitkästä nenä-ylähuulivälistä paksuihin nilkkoihini).

2147385.jpg

3) Mitä muut ovat kehuneet ulkonäössäsi?

Tunnen ilmeisen ystävällisiä ihmisiä, kun kehuttu on kaikenlaista korvista(!) sääriin. Pienen painostuksen jälkeen jopa takamusta.

1231613335_DIY%20017.jpg

4) Meikkaatko päivittäin?

Melkein, ellei tarkoitus ole vain urheilla ja rötvätä. Teen aika paljon töitä kotona, ja olen huomannut, että mun moraaliselle ryhdille tekee hyvää pukeutua ja meikata niinkuin olisin menossa ihmisten ilmoille.

5) Perusmeikkisi?

Meikkivoide (tällä hetkellä mineraalipuuteri), valokynä, huulirasva, ruskea silmänrajauskynä, musta ripsiväri. Toisinaan aurinkopuuteri, nykyään yhä useammin myös huulipuna.

2157664.jpg

6) Hiustesi väri & pituus?

Väri on punertavan ruskea, jos oisin heppa olisin raudikko! Ne ulottuvat noin olkapäille, ja niissä on oltava otsatukka.

7) Kuinka usein…

…värjäät hiuksiasi?

Kasvatin ns. oman värin esiin muutama vuosi sitten, ja olen siihen niin tyytyväinen, etten taida suuremmin värjäillä. (Paitsi just vähän aika sitten sorruin sävytteeseen, ja se meni ihan liian punaiseksi.)

…peset hiuksesi?

Koetan pestä joka toinen tai kolmas päivä. Lakkasin käyttämästä poispestävää hoitoainetta, kun tuntui että ne vain likaistavat ja sähköistävät hiuksiani. Nyt mä mälvään latvoihin jätettävää hoitoainetta, ja tuntuu, ettei tukka likaistu enää huikeaa entistä tahtiaan.

…käyt suihkussa?

Joka aamu, paitsi joskus joka ilta.

…kuorit ihoasi?

Kasvojen ihoa en tällä hetkellä laisinkaan, se ei tunnu kestävän nyt oikein raukka mitään. Kroppaa näin kesää kohden jyystän satunnaisilla kuorinta-aineilla, mutta parasta on sienellä/pesukukalla harjaaminen.

…käyt kosmetologilla?

En ole käynyt koskaan! Kivittäkää. (Mani- ja pedikyyrissä olen käynyt, ja ammattimeikkaajalla.)

…poistat ihokarvojasi?

Tarpeen tullen, en ole kauhean karvainen kaveri, eikä mun mielestä säärikarva siellä täällä ole rikos ihmisyyttä vastaan tai hysterian paikka.

…käyt solariumissa?

En ikinä. Inhoan teennäisen oloista rusketusta, tuli se sitten aurinkopedistä tai pullosta. Kesälläkään en pidä ruskettumista ensiarvoisen tärkeänä, vaikka väri muhun ihan kivasti tarttuukin.

8) Miten pidät hiuksiasi?

Jonkinlaisella sykeröllä, hyvin harvoin ns. auki.

9) Miten tukkasi on nyt?

Pikku-Myy eli Lykke Li -sipulikasvina pään päällä, mistä tyylistä innostuin viime kesänä, ja tänä keväänä jo toteutin!

374_7497.JPG

10) Rasvaatko ihoasi?

Aina suihkun jälkeen.

11) Tyypillisimmät vaatteesi?

Korkeakorkoiset, jotenkin näyttävät kengät, housut (nahkahousuista farkkuihin, kaikki käy ja innostaa just nyt) ja jotain raikasta/kerroksellista/skarppia yläosana. Just nyt en viihdy hameissa ollenkaan, sen sijaan shortsit on mun juttu - myös sukkahousujen kanssa. Mulla ei ole koskaan täysin mustaa asukokonaisuutta, ja hyvin harvoin laukku, vyö ja kengät matchaavat. Pyrin aina rikkomaan kokonaisuuden, yhdistelemään vähän väärin tai jättämään jtn pois. En osaa pukeutua "täydellisesti", joten olen tehnyt pilaamisesta tyylilajini.

375_7546.JPG

12) Mitä sinulla on nyt ylläsi?

Huppari, teepaita ja harmaat farkut, sekä paksut sukat.

13) Millaiset alusvaatteet on ylläsi?

Valkoiset rintsikat ja mustavalkoraitaiset alushousut, molemmat mahd. simppelit.

14) Kuinka monet farkut omistat?

Juuri nyt riittävän monet - löysin nimittäin hartaasti metsästämäni poikaystäväfarkut lempääläiseltä kirpputorilta vitosella! Nyt on onneni täysi - ainakin ohikiitävän hetken.

15) Millaisia kenkiä käytit viimeksi?

Edellisessä kuvassakin näkyviä Ril'sin herrainkorkkareita, mahtavat kevätkengät!

16) Millaista takkia pidit viimeksi?

InWear-parkaa, joka lienee siirtymässä viralliseen omistukseeni. Se on ihan mun näköinen!

375_7510.JPG

17) Minkälaisia rintaliivejä käytit viimeksi?

Varmaan näitä samoja.

18) Lempikorusi?

Hukassa! Mulla on koruinspiraatio vähän hakusessa, tarvisin varmaan vanhoja hopeasormuksia.

19) Käytätkö kynsilakkaa?

Opettelen kiivaasti. Tällä hetkellä on Essien Mademoiselleä, ihan keväinen kiilto

20) Lempihajuvetesi?

En tiiä.

21) Shampoo ja hoitoainemerkkisi?

En ole merkkiuskollinen.

22) Millaisia sormuksia löytyy sormistasi?

No nyt ei löydy, ks. edellä.

23) Tarkkailetko painoasi?

Tarkkailen, en halua kuihtua, enkä halua enää lösähtää. Tosin ei se oo niin grammasta kii, hyvänolonpainoni liikkuu sellaisen viiden kilon marginaalissa. Sairastelin alkuvuodesta ja ruokahalun myötä meni painoa ja voimia, se ei ollut enää yhtään kivaa.

2186961.jpg

24) Viimeisin ulkonäköösi liittyvä kehu, jonka olet saanut?

Että olis hyvät koivet.

2139772.jpg

25) Menisitkö kauneusleikkaukseen?

Viittaan eka vastaukseen - yritän oppia elämään tämän naaman kanssa, ja kroppaan olen oikeasti hyvinkin tyytyväinen, se on kestänyt mun mukana yllättävänkin hyvin. Harkitsen uudelleen, jos esim. silmäluomet alkavat roikkua liikaa silmän päällä, niinkuin suvussa on tapana.

26) Minkälainen on meikkipussisi?

Pieni ja täynnä pinnejä.

27) Minkä värinen on hiusharjasi?

Musta.

28) Käytätkö ryppyvoiteita?

Kosteusvoiteessani lukee, että siinä on silottavia aineita, lasketaanko se? Olen selvinnyt rypyittä aika korkeaan ikään, nyt silmäkulmissa alkaa näkyä charmi.

1231892350_365_6523.JPG

29) Montako käsilaukkua omistat?

En kovinkaan monia, aktiivikäytössä on vähän turhankin harva. Nyt havittelen pitkän hihnan päässä killuvaa pikkulaukkua.

30) Onko sinulla lävistyksiä tai tatuointeja?

Ei, korvareiätkin ovat kasvaneet umpeen. Pidän tatuoinneista muilla ihmisillä, lävistykset ovat vähän klisee mun ikäpolven daameilla.