Korruptoitunut muotibloggari eli yours truly vietti viikonloppunsa Visit Swedenin kutsumana Tukholmassa. Vaiheikkaan ja niin sanoakseni post-hysteerisiä piirteitä saaneen reissun uuvuttamana tyydyn tässä vaiheessa kiittämään ihanaa Minttua ja loistavia seuralaisia. Itselleni viikonlopun ehdoton kohokohta oli (Stellageen sorsahatun lisäksi) tutustuminen Local Firmin suunnittelijakaksikkoon ja mallistoon - olen aiemminkin tykännyt brandin meiningistä, nyt se ponnahti ruåttalaissuosikkieni ehdottomaan kärkeen.

Palaan Local Firm -ihasteluun "toivuttuani aikaerosta", sitä odotellessa surffaan internetistä aviomiesehdokkaita ihastellaan Sartorialistin kuvaaman herrasmiehen tyyliä. Mustien kapeiden vaatteiden kerroksellisuus, pitkät hiukset ja jopa tupakin kurtistama naama - what's not to love? TIETENKIN hänet kuvattiin Rick Owensin miestennäytöksen jälkeen. (Poverty Deluxe -bloggaava Jaakkokin oli sitä mieltä, että tästä jantterista tulee jotenkin minä mieleen. Jaakko on viisas ihminen! EDIT eikun oho, Jaakko tarkoittikin yhtä toista, mutta ei se mitään.)

Varma merkki kevättalvesta ja sen myötä hiljaa viriävästä toivosta elämän uudelleen heräämiseen on se, että minä alan jälleen ihastua vähän kaikkiin/kaikkeen (mm. yksiin Local Firmin kenkiin!!!), ja kuunnella Jason Spaceman Piercen elämäntuotantoa. Spacemen 3:n Recurring-levyn I Love You on yksinkertaisesti ihanin tietämäni rakkauslaulu, kuunnelkaa ja onnellistukaa tekin!