Tapahtui tänään chez Sugar Kane:

Puhelin soi: "Whooooaaaah! Whooooaaaah!", mistä SK tietää puhelun tulevan Tärkeältä Henkilöltä.

SK: Hei.
TH: Moooooiiiii!!!!!! Mitä kuuluuu!!!! Oon täällä puistossa, on tosi kivaa, kavereita, aurinkoa!!!! Ihana päivä!!!! Mitäs sä?!?!
SK: Vai niin. Minä olen kotona verhot kiinni ja kuuntelen ranteet auki -musiikkia.
TH: ??????
SK: Sovitin juuri bikineitä.

On siis tullut aika paneutua aiheeseen, josta blogini nimikin puhuu: Uima- ja rantapuvustus ja siitä aiheutuvat issuet.

Honey Junkie kirjoittikin jo ansiokkaaseen tapaansa suuremmalla etumuksella varustetun naisen vaikeudesta ostaa bikineitä. Halterneck on suuri kusetus, vähän niinkuin sekin muotitoimittajien väite, että empirelinjainen mekko sopii rintavalle naiselle. Eikä sovi, ellei ole kuudennella kuulla raskaana, tai halua ehdottomasti näyttää siltä.

Rintavuuskin on määrittelyjuttu. Minulla on leveät hartiat ja yläselkä, mutta varsinaisia hinkkejä tiskiin heitettäväksi vain c-kupillinen. Luulisi siis keskivertonaiselle löytyvän vaihtoehtoja?!?

No kun ei. Narubikineissä "kupit" ovat onnettomia lappusia, joista Aikuisen Naisen rinta suunnilleen plupsahtaa ulos, ja ohuet olkaimet hiertävät hartiat hajalle, elleivät sitten halterneckeinä kurista.

serve.asp?media=rsars301_Asphalt.jpg

Kaarituellisissa liiveissä taas on järkiään TOPPAUKSET. En minä halua toppauksia! Mulla on jo fylliä omasta takaa!! Ja toisaalta, kunnolla tuetuissa liiveissä on vähän turhankin Hieno Rouva olo, sisäinen minäni kun on enemmän seiskytluvun virkatuissa bikineissä viihtyvä surffibööna.

Propsit kuitenkin tässä vaiheessa alusvaateketju Changelle siitä, että isoille tisseille tarkoitettuja liivejä mainostavat isotissiset naiset!

Uima-asuasiassa on kyllä kohdallani sellainenkin ongelma, että vaikka siis muuten olen virtaviivainen supernainen, vatsanahassa näkyy eletty elämä. Sille näylle ei välttämättä tahtoisi altistaa pieniä viattomia lapsia, eikä aivan nuoria miehiäkään...

Kokouikkari olisi kiva, vaikka tällainen:

serve.asp?media=RNT35_Black.jpg

(Kuvat American Apparel)

No. Ehkä tyydyn tänään kotona sovittelemaani toissavuotiseen perusbikinisettiin, ainakin sen hipster-alaosa on maan mainio, eikä rintsikka-tyylisessä yläosassakaan ole liikaa toppausta. Sitten painun maalle ottamaan salaa kuistilla aurinkoa mukanani Tärkeä Henkilö, joka miltei jo onnistui puhelimessa vakuuttamaan, ettei tässä mitään hätää ole. Jos hyvin käy, löytyy niin suojaisa ranta, että uimahabitukseksi riittää Ryan McGinleyn kuvaaman kaltainen:

mcginley_kate_2007.jpg

ps. Mikä juttu tämä on, että kaikki - miespuolinen levykauppiasystäväni, Honey Junkien esittelemä Karoline ja minä itte - yhtäaikaa haluavat ja tarvitsevat kuluneen ja ISON Nirvana-teepaidan? Omaani käyttäisin ruskean nahkahameen, gladiaattoreiden ja ruskettuneiden säärten kanssa.

elsa_1365262.jpg


(Kuva Chidi Achara via Fashion Flash)