Materialistisella linjalla jatkaakseni*, haluan Pelago-pyörän! Ymmärsin tämän keskiviikkona ihastellessani Pursimiehenkadun All Grey -tilassa kyseisen merkin Supplier-uutukaista. Paikalla oli myös jo aiemmin hyväksi havaitsemiani Grey Marketin t-paitoja, Gula Villan -ravintolan ihanaa ruokaa (Iso-Vasikkasaareen on pakko mennä lähiaikoina syömään!!!) ja ihania vanhoja tuttuja (ja pirskatin vahvaa boolia). Alla oleva video Prolly is not probably -blogista.

Grey Market "Delivered" from riku robert on Vimeo.

Minun kunnianarvoisia, hauraita luitani kuljettamaan paras Pelago-malli olisi varmaankin Brooklyn. (Kuva härskisti lainattu firman sivuilta.) Hintakaan ei ole oikeastaan paha, ainakin, jos hillitsen kenkien ostelua. Vaikka kulkupelejähän ne ovat nekin...

Brooklyn

 

(*Seuraavaksi alan varmaan jauhaa verosuunnittelusta, jankuttaa yrittäjien epäoikeudenmukaisesta kohtelusta ja pitää Jyrki Kataista oikeastaan ihan pätevänä valtiovarainministerinä.)

Kun nyt yritän päästä taas säännölliseen bloggausrytmiin kiinni, julkaistaan nyt nämäkin kuvat. Niissä mulla on päällä H&M:n feikkiratsastushousut, Ril'sin silkkitoppi, Filippa K:n viskoositoppi, Hussein Chalayanin sandaalit (<3 <3 <3), Essien oranssia varvaskynsilakkaa (se kuuluisa VÄRIPILKKU), ja kauhea hössötys.

IMG_5605

IMG_5603

IMG_5598

Urbaanin juhannuksenalusviikon jatkuttua samoissa hektisissä merkeissä ja huipennuttua aattoyönä Nollan tanssilattialla (<3 <3 <3 <3 <3), vetäydyn nyt nauttimaan jalkkiksesta ja True Bloodin kolmoskaudesta. Mitä Snoop Doggiin tulee, meillä on toivottavasti edelleenkin voimassa ystävättäreni kanssa sopimus, että jos toinen pääsee sen kanssa naimisiin, toinenkin saa tulla.