Kaupungin suloisin vintage-myymäläapulainen Lulu löytyy Pursimiehenkadulta.

Helmikuun alussa ovensa avannut Pony Ride on keskittynyt viime vuosisadan alkuvuosikymmenien vaatteisiin. (Linkki vie facebook-fanisivulle.)

Menkää ihmeessä tutustumaan, hypistelemään, ihastelemaan ja jopa ostamaan - ainakin itse ihastuin valikoiman laajuuteen ja hyvälaatuisuuteen ja yllätyin positiivisesti maltillisesta hintatasosta.

Eilisestä Metro Livestä löytyykin juttuni Helsingin kahdesta uusimmasta, erilaisesta mutta yhtä hyvähenkisestä ja viihtyisästä "vanhan vaatteen kaupasta". Verkkoversio on julkaisujärjestelmän virheen takia vain puolittainen - mutta löytyyhän sieltäkin sentään Indian Summerin aina yhtä ilahduttava Juho ja Minni Hiiri -mekko.

Koko jutun näköispainos löytyy tämän linkin takaa, selatkaa sivuille 22-23 - senkin takia, että Metron toimitus on kerännyt sivuille mainion listan muistakin kaupungin parhaista vintage-kaupoista. 

Huomisaamuna voitte taas kuunnella vintage-teeman mukaisia biisivalintojani Bassoradiolla -  ja juttupalkkioiden tultua minut voi bongata Pony Ridesta sijoittamassa luultavimmin 20-luvun flapper-mekkoon! Tai edes johonkin pikkuruiseen käsveskaan.