Oman elämänsä J. Alfred Prufrock (eli Kampin abbedissa) päätti vaihteeksi vähän tyyliblogata. Näissä asukuvissa ja tänään päälläni piti olla lahkeista rullatut vaaleat tai värikkäät housut, mutta huomasin, etten omista sellaisia, jotka olisivat näyttäneet hyvältä juuri Anulta pelastamieni varrettomien All Starsien kanssa. Tai sitten niissä oli resoria lahkeessa.

Päädyin niukkapituisiin Ril'sin silkkihaaremeihin. Sitten huomasin, etten edelleenkään voi käyttää tennareita päivittäin - ne pirulaiset ovat jo nirhanneet nilkkaani näkymättömän mutta äärimmäisen kivuliaan hankauman. Kohtaan, johon niiden reuna ei ulotu. Vaihdoin jalkaan Ashin mokkabootsit, ne eivät näköjään nirhaa enää (juuri) ollenkaan ja istuvat jalkaan parhaiten ilman sukkia.

Yläkehoni olin ajatellut verhoilla valkoiseen t-paitaan ja nahkatakkiin, mutta mulla on semmoinenkin vain valkoisena, ja liika valkoisuus alkoi kesken kaiken ahdistaa. Sitäpaitsi tunsin tänään oloni motoristimallisessa nahkatakissa normaaliakin naurettavammaksi pikkukovikseksi. Vaihdoin sen toiseen kliseeseen, Chanel-jakkuun ja venäläismeripoikain alupaitaan. 

Alkuperäisestä ideasta jäi sentään söpö kermanvärinen vintagekassi käyttöön. Että semmoinen tulkinta tämän kuvan daamin tyylistä.

Näille toukokuun illoille on kasautunut ihanasti kaikkea avajaista, näytöstä, hippaa ja hurlumheitä. Kaupungin fashion-kerman ja oikeiden bloggareiden (kyllä, saatte vapaasti aistia kateutta ja katkeruutta!) ihaillessa Samujin näytöstä, suuntasin yhteen lempipaikkaani, galleria Myymälä2:een avautuneeseen Suomi kuvaa: 100 Million Years Before The Sun Burns Out -näyttelyyn. (Ihanaa sitä oli sielläkin, kuvat oli hienoja, jengiä riitti, kaljaa pystyi juomaan kadulla, what more could a girl want.) Suosittelen käymään katsomassa, vilkaiskaa samalla linkin takaa Bassosta Sauli Sirviön Matkalla-henkisiä kuvia. Nimitän tätä kuvaajaa salaa mielessäni Suomen Ryan McGinleyksi.

Loppuillan olenkin sitten lueskellut runoja kotisoffalla. I grow old… I grow old… I shall wear the bottoms of my trousers rolled. Vielä kun löytäisin sopivat housut rullattavaksi...