Lisää elämäni tärkeimpiä brittibändejä tulossa Suomeen: Juuri saamani tiedon mukaan Primal Scream soittaa Screamadelica-levynsä  Helsingin The Circuksessa keskiviikkona 31. elokuuta. Screamadelicahan on albumi, jonka kohdalla klassikkomäärittely kuulostaa vähättelyltä. Pakko myöntää, että rakastan näitä trendikkäitä vanhukset laulavat uransa parhaimpia hetkiä vanhuksille -kiertueita. Lupaavalta Primaleiden nykymeno näyttää ja kuulostaa!

Ehdin kesän aikana hioa Bobby Gillespie -tanssini täydelliseksi. Bobby-stailissa on oleellisinta liikuttaa kehoa, käsiä ja jalkoja maagisiin, vain itsen havaitsemiin ja toisistaan täysin poikkeaviin tahteihin, kuitenkin muodostaen kauniin joskin honkkelin kokonaisuuden yhdessä musiikin kanssa. 

Bobby on muutenkin ylikasvaneine moppitukkineen ja omannäköisesti toteuttamine post-mod/rock-tyyleineen tyyli-ikonieni ykköskategoriaa, ikuisesti.

Screamadelican aloittava versio Movin' On Upista on ihan pakko postata myös, vähintään sen "Shhhhhhh!"-kohdan ansiosta, joka pakotta minut tanssimaan vaikka keskellä suojatietä (on tapahtunut tänäkin keväänä jo muutamaan kertaan).