Ystäväni Suvi intoili joskus alkukesästä, että eräs Joonas Saari lanseeraa pian oman mallistonsa sekä verkkokaupan, joka tulee olemaan täynnä "ihan just sun tyylistä kamaa". Suvi ei valehdellut, Acolyth avautui tällä viikolla, ja olen lievästi sanottuna hurmaantunut valikoimista, ts. haluan sieltä kaiken. Myös ja etenkin miesten mallistosta.

Lookbook-kuviin on yhdistelty Acolythin suunnittelijavalikoiman vaatteita ja asusteita. Pidän siitä, että merkkejä on melko vähän - kaikille ei ehkä löydy jotakin, mutta joillekin löytyy kaikkea. 

Oma vaatekaappini on nykyään melko toimiva, enkä halua täyttää sitä ääriään myöden, mutta syksyksi ja talveksi etsin toimivia neule-ja muita puseroita - olen vähän kyllästynyt kerrostelemiseen, haluan asioita, jotka pärjäävät pelkiltään. Acolythin oma college-paita (ja t-paidat) kiinnostaa jännittävän pääntiensä takia. Minni f. Ronyan sivuleikkausten keventämää puseroa ihailin jo jossain helsinkiläisliikkeessä. R/H:n poronnahkatopatun paidan diskohaarniskaversioon ihastuin jo Erottajan My o Myssa, tämä villajersey-versio toimisi omassa käytössäni vielä paremmin ja jatkuvasti...

Suomalaisten lisäksi Acolythista löytyy mm. iiiiihanaa Back by Ann-Sofie Backia

Helsingin keskustassa asuvana suuntaan edellen mieluummin ostos- , haaveilu- ja hipellysreissuni nk. kivijalkakauppoihin - tuntuu että viimeaikoina lempikauppani ovat ottaneet entistä enemmän entistä aikuisemmilta* tuntuvia suomalaissuunnittelijoiden luomuksia valikoimiinsa, ja niiden hinnat ovat yllättävänkin kilpailukykyisiä. Taidan kuitenkin käyttää Acolythin rekisteröityneille asiakkaille tarjoaman 10 % avajaisalennuksen ja suosittelen kauppaa erityisesti kaikille teille, jotka ette luontevasti pääse luuhaamaan väliä Eerikinkatu - Iso-Roba** viikottain. 

* Aikuisuus on minun suustani pelkästään positiivinen mainesana.

** Vaatteiden lisäksi ihminen tarvitsee lämmikkeekseen lähinnä musiikkia, tällä kertaa The Rapturea. Stupido palvelee Iso-Roban lisäksi verkoitse.

Ps. Lempilähikauppani Helsinki 10 avaa piakkoin myös oman verkkokauppansa, onnea Muu Suomi!