En keksi ihan heti mitään mahtavampaa kuin Johnny Depp Ann Demeulemeesteriin pukeutuneen, iloisesti nauravan PATTI SMITHIN kavaljeerina, keksittekö te?

(Kuva via Anna Frost Daily Fashion, joka on skarppiudessaan ja yllättävyydessään väijymisen arvoinen meille ylenpalttisia tavarataivaita vieroksuvillekin.)

Henkilökohtainen tavarataivaani taas täydentyi äidiltä "lainaamallani" kirjaimellisella kirjekuorilaukulla. Hää on mokkanahkaa, remeli on pitkä ja irroitettavissa, ja paksulla kiiltonahalla ommeltu tikki näyttää kiinnostavammalta kuin niitit.

Erityisen toimivan oloinen peli on Selected Femmestä nappaamani mesh-bodykin. Kiitos NinaV vinkistä! Keinokuituisuudestaan huolimatta bödi tuntuu päällä tosi hyvältä, ei ahista edes helposti hikeentyvää minua, ja tuo toppien ja puuvillapaitojen alle sellaista jotain je ne sais quoi'ta.

Erityismaininta ylipitkistä hihoista! Olisin tosin voinut ottaa isommankin koon: M-kokoisen bodyn pituus ulottuu kehoni yli aika naftisti - saa vika haittasi bodyjen käyttöä silloin KOHTA 20 VUOTTA sittenkin, muistelee vanha kansa.

Pari Patti-henkistä taidekuvaa vielä ennen loppuviikon pääkaupunkirientoja, joihin sisältyy ihanien töiden ja kuumottavien juhlien lisäksi mahdollisen uuden kotikolon tsekkailu! Hui!

 Ps. Let's Go To Bed...TÄÄLLÄ.