Nappasin Bisquitsilta hauskan haasteen: Kuinka pukeutuisin, jos olisin mies?

Jos olisin mies, tyylissäni heijastuisivat ihan samat ylipitkän nuoruuteni varrella kerätyt
alakulttuuri- ja musiikkijumitukset kuin nytkin. Olisin yrittänyt vuoronperään näyttää Brettiltä, Jarvikselta, Richardilta ja Kurtilta.

fde91fc5.jpg

bmpop11.jpg

25B_RichardAshcroft.jpg

kurtcobain300.jpg

(Kuvat googlattu)

Jos olisin mies, olisin poikana (viimeistään siellä taidelukiossa) hankkiutunut innokkaasti niihin piireihin, joista äiti varoitteli. Niiltä ajoilta olisi tähän ikään periytynyt rento skedevaarityyli, rikkoutuneet polvilumpiot ja innostus katutaiteen tekemiseen.

Jos olisin mies, tulisin jo toimeen sen asian kanssa, että olisin mies eikä poika enää.

Olisin melkein yhtä cool kuin tuttavani Topi, Aki ja Kärä.

21.jpg 

1836750.jpg

jussi_etusivu.jpg

(Topin kuva Vice, Akin kuva sen blogista, Kärän kuva herran kotisivuilta)

Jos olisin mies, toivoisin osaavani kanavoida Morrissey-pinttymiäni yhtä tyylikkäästi kuin Ryan McGinley. Oikeastaan haluaisin omia kokonaan Ryanin tyylin, siinä näkyvät niin High Fashion -kuin modivaikutteet.

8.jpg9.jpg15.jpg14.jpg

(Kuvat taas Vice)

Jos olisin mies, käyttäisin lähinnä skeittitossuja ja maihareita. Jos olisin mies, olisin tähän ikään mennessä kasvattanut PELKÄT jo useaan otteeseen, mutten ikinä mitään tyhmää kokopartaa.

Jos olisin mies, kiittäisin vanhempiani geeniperimästä joka sallisi pitkän ja paksun, punaruskean tukan kasvattamisen ja nutturalla pitämisen tässä korkeassa iässä (itse asiassa, mun tukkani on jo nyt saman värinen ja mallinen kuin poikaystävälläni, hmm).

Jos olisin mies, innostuisin urbaani soturi -teemasta tämän Altamiran pojan tapaan. Laittaisin ainakin huivin kaulaan ja puntit ruttuun. Haaveilisin kasvavani isona Rick Owensiksi ja uskaltautuvani korkosaappaisiin.

1836764.jpg

Rick6.jpg

Jos olisin mies, haluaisin olla nainen voidakseni leikata otsatukan ja ollakseni vähän niinkuin Leslie Feist (tai sit haluisin sellaisen naisen...).

leslie_feist_pictures.jpg


Edit: Ihan unohtu jatkohaastaa, eli kertokaapa ainakin Alinea, Anu, Aurora, Bambi ja Silver, miten pukeutuisitte, jos olisitte toista sukupuolta!