Olen koko kuluneen kevään näyttänyt luvalla sanoen aivan perseeltä hirveältä. Olen vältellyt kameraa, myös omaani, ja syyttänyt kiireistä matkalaukkuelämää, mutta syyt lienevät moninaisemmat. Varsinkin kun vähintään yhtä kiireiset Stellagee ja Aki onnistuvat aina näyttämään hiton hyvältä, myös kylmässä puistossa, kaikinpuolin kosteissa olosuhteissa.

Koska miltei kolme vuotta jatkunut tyylibloggailu onnistui jo kerran hälventämään elämänikäisen kamerakammoni ja tekemään minäkuvastani suopeamman, päätin ottaa härkää sarvista - tunkemalla ensi alkuun pallopääni ystävien kanssa samaan kuvaan.

http://outrageousoutings.blogspot.com/

Taannoisissa loistokkaissa kemuissa Dandy-kampaamossa Anna-Maria otti minusta ja Stellageestä kivan kuvan - raitapaitani alla olisi se kuuluisa kukkahaalari (ja kasvoillani meidän mummin ilme).

Kuluneella viikolla ennätin miltei asettua tyylibloggailun syvimmän ytimen ääreen, kuvaamaan päivän asua. Ainakin nämä viuhahdukset kameran edessä todistavat, että jäsenyyteni Facebookin "Leggings are my pants and I want to show my fat ass to everyone BOOYAKA!" -ryhmässä on oikeutettu.

(Feikki-ratsastushousut H&M, samoin osa nutuista, loput Zara ja Weekday, kengät Bronx tai Bianco, maagisesti yksisulkaiseksi jälleen muuttunut koru Youth vs Future, ystävän omistama taustataide Janne Räisänen)

Tärkeintä kuitenkin on, että Rakkauden kesän 2010 soundtrack à la (swim)suit issues on valmis! Vanha, ennalta-arvattava ja tosi ysäri (Belle&Sebastianista Burro Bantoniin) aivan kuten luojansakin! "When in doubt, play MORE Spiritualized!" ("Juunakselle" tiedoksi, on siellä räppiäkin.)

KLIKKAA TÄSTÄ JA TILAA! Kiitos!