Pyysin ystäviä nimeämään pehmoeläinturkikseni. Je vous présente, mademoiselle Seppo-Ljudmila "Irma" de la Douchebag!

Överin turkin kanssa tuntuu (tänään) luontevalta pitää muu linja kapeana ja tummana. Harmaa, hiton hyvin pesua ja pitoa sietävä puuvillatoppi, musta, pehmeä ja niukka puuvilla-silkkisekoiteneule ja mustat viskoosisekotteiset, ryppylahkeiset satiinihousut - H&M. Laatua löytää halvallakin, kun vaan osaa. (Jos ei osaa, OPETTELEE.) Secondhand-kengät Ril's, laukku Lumi Accessories. Hiukset: kuunnelleet liikaa Patti Smithiä (odotan jännityksellä, mitä niille tapahtuu Mikon käsittelyssä parin viikon kuluttua...)


Mutta että hei! Eikö ole mahdottoman ihana tämä Youth Vs. Futuren musta-harmaa sulkakoru!?! Kevyt riipusrykelmä on mulle juuri sopivan epäkorumainen, jotta voin sitä muina miehinä käyttää - ihan kaiken kanssa! Kiitos, Laura ja Janni!

Kuten vanha kansa - eli Anu ja minä - sanoo: Lokakuu on Leonard-kuu. Hiljentykäämme.

LISÄYSEDIT. Mahtavan palautevyöryn jälkeen kuulkaas nyt pientä bloggaajaa hämmentää, kun kommenttiosastolla on taas hiljaista kuin haudassa (lukuunottamatta ihania Usual Suspecteja). Muutuinko mää ja mun jutut yhtäkkiä taas näkymättömäksi, värittömäksi ja intohimoja herättämättömäksi? Eikö edes Seppo-Ljudmila kirvoita mielipiteitä? Huhuu... Nyyh.