Vielä MOP:in Op:l Bastards -keikkaan palatakseni, tässä kaverini Sakarin kuvia tapahtumasta. Kaukolammen HIUKSETKIN säteilevät! Vilungin turvarievusta puhumattakaan.

Live-tilanteista on meikälikan melko mahoton saada asiallisia kuvia - ammattilais-Sakke on Eri Asia. Taidan jatkossakin suosiolla unohtaa kamerasta latingin ja keskittyä nauttimaan musiikista ja TANSSIMAAN.

Samaan hengenvetoon ihmettelen, ehdittekö te Nykyajan Nuoret ollenkaan pitää ulkoillessa vilpitöntä hauskaa, kun tuntuu että joka kapakissa joku on aina sohottamassa kameraa naaman eteen tai ottamassa professionaalia fashion blog posea?

Mä en muutenkaan hallitse bilekuvauksen jaloa taitoa, tuntuu että tilanne kuolee ja hymyt hyytyy, kun vasta availen pokkaria. Ja mikäli olen ymmärtänyt, ystävänikään eivät suoranaisesti hingu päästä meikän blogiin kaljamuki kädessä statisteiksi. (Sääli sinänsä, niin mahtavia tyylejä kuin niillä on!) Tästäkin syystä mun blogissa katsellaan lähinnä... minua. YKSIN. Niin yksin.

Oli hippaustapanne mikä oli, muistattehan vanhojen kauniiden hyvien (lehtimies)tapojen mukaisesti varmistaa kuvissa keskeisesti näkyviltä "tavallisilta" henkilöiltä, että julkaisu on ok! Meitä vanhoja kärttyjä kun kulkee tuolla pitkin vielä pilvin pimein. (Outrageous Outings -blogissa käydään muuten hyvää keskustelua eri-ikäisistä klubbailijoista, tervemenoa lukemaan!)

Op:l -kuvat Sakari Karipuro, ethän lainaa luvatta!