Jatkan musiikki- ja kaveriaiheista spammaamista ja yksinpuhelua. Kuvatkin poimin edelleen ihanan ystäväni Monican ihanasta Tumblrista.

 

Kuten olen muutamaan sataan kertaan maininnut, soitan ystävieni Akin ja Garethin kanssa levyjä Bang-Shang A Lang! -ryhmässä. Meidän indie, pop, punk, riot grrrl ja sen sellaisia valintoja kuulee esimerkiksi Basso-radion aalloilla joka toinen sunnuntaiaamu klo 10-12, seuraavan kerran tällä viikolla 20.2. Klubi-iltojakin on luvassa, varoittelen niistä hyvissä ajoin...

Täksi ystävänpäiväksi Gareth kokosi jakoon meidän kuuloisen Valentinuksen päivän mixtapen. Se on jakaantunut kahteen osaan (kuten dj:den mielenlaadut?), onnelliseen ja vähän semmoseen surkeaan poloiseen: The Haves and The Have Nots. Saatte ihan itse arvata, kummalle puolelle minun biisivalintani päätyivät...

Mixtapea on tulossa jakoon ihan fyysillisenä esineenäkin, tulkaa pyytämään, jos näette mun jossain hiihtelevän. Ihana lahjavinkki ystävälle 365 päivää vuodessa! 

Saa tervehtiä toki muutenkin - myös tänne blogiin saa tulla morjestelemaan, kommentoimaan, avautumaan, komppaamaan ja vaikka mäkättämään! Toivoo interaktiota hakeva muotibloggari/ oman elämänsä Jaska Jokunen.