Kevyen viikon aloitukseen iloa, valoa ja asenteita:

1. Paljetit päivänvalossa!

Kimallusta ei kannata jättää yökerhoihin (käykö, tai onko kukaan koskaan käynyt yökerhoissa? mitä ne on?)tai pikkujouluun, paljetit ovat parhaimmillaan arkeen tuotuina. Tästä Garance Dorén kenkäkuvasta intoili myös Petra.

miu-miu.jpg

Aurora puki paljettileggarit ballerinojen kanssa, ja mäkin löysin itseni sovittelemasta matalia kenkiä... Linn taas intoilee paljettipyöräilyhousuista, ja niin intoilen minäkin! Oikean bleiserin kanssa ne tulevat olemaan parasta sitten imellyttämällä valmistetun mämmin (ei lisättyä sokeria).

cykelbrallan1.jpg

2. Oikea bleiseri!

Linnillä on tästäkin aiheesta melko täydellinen eksemplaari, ja itsellänikin mainio Polan muinaisjäänne, hihat rullalle vaan. (Kuva Linn Gustafsson)

kavajrodebjerrandig.jpg

3. Puhetta päälle!

En pidä sloganeista t-paidoissa - paitsi slogan-t-paitojen kuningattaren Katherine Hamnettin paidoissa. K.H. on hyvä muistutus siitä, ettei ekologia saati eettisyys ole mitään uutta, ohimenevää humputusta muotipiireissä, vaan ainakin mun sukupolven pitäis olla ollut näistä tietoinen aina ja jatkuvasti. Katy-tädin klassikkoja saa verkkokaupastakin, poikakaverilta varastetun näköinen klassikkomalli näyttää aika hiton hyvältä, myös tämän Garancen kuvaaman naisen yllä. Ja mä taisin keksiä itselleni 34-vuotislahjan...

melinda-triana.jpg

4. Kaulakorut!

Pääsin juuri sanomasta, etten osaa koruja. Nyt kyttään näitä Fashion Flash -Karolinen postaamia käätyjä ja puukorukeräilijä-äitini korutelineitä vakain aikein.

halsband.jpg

uo.jpg


5. Valkoinen paitapusero!

...niinkuin Woody Allenin naisilla, joista Sara kirjoitti tapansa mukaan ihanasti. Kirpputorilta löytyi Polan intianpuuvilainen yksilö, joka tekee musta Mariel Hemingwayn Manhattanissa, tai sinnepäin.

102644__manhattan_l.jpg

Kenelläkään teistä ei saa olla niin kiire tai kova sydän, ettette ennättäisi kuunnella tätä laulua ja vaikka vähän herkistyä.