Sitä odottaa pitkän talven ja rospuuttoisen kevään, että pian pääsee käyttämään kaikkia hamstraamiaan remmisandaaleita, avokkaita, jotka näyttävät parhaalta paljaan ihon jatkeena, ja kesäsaappaita. Sitten iskee puolentoista kuukauden helleputki, joka turvottaa ainakin vanhemman neiti-ihmisen jalat numeron-puolitoista suuremmiksi, nilkat tanakoiksi ja jalkapohjat aroiksi. (Ilman Weledan Fussbalsamia tilanne olisi vielä lohduttomampi.) Johtuukohan kesän kestänyt apea mieleni osin siitä, että olosuhteiden pakottamana olen paarustanut (isän ostamissa, ja siksikin tietty ihanissa...) matalissa varsisandaaleissa... I need heels to lift me up.

Ja kuten totesin, olen asustamisessa jalkanaisia, kaikki vähänkin kiinnostava tapahtuu meikällä lattianrajassa. Latteilla ja/tai siroilla kesäkengillä hiippaillessani mun asukokonaisuuksista puuttuu se viimeinen muna.

Koska jalkani eivät kestä toista iltaa peräkkäin Celinen melko kovapohjaisilla kiilakoroilla seisoskelua (mikä siinä muuten on, että puolen vuorokaudenkaan mittainen kävely, tanssiminen, jne. eivät tunnu missään, mutta annas olla kun tarvii seisoskella asfaltilla tai kivilattialla? Kiitos tosin Flow'lle runsaista ruohomatoista ja muistakin matoista), ja koska tarkoituksenani niin festivaaleilla kuin elämässä yleensä on lähinnä TANSSIA, vetäisin jalkaani ne kaapin mukavimmat kengät.

Sumutin Carin Westerit sisäpuolelta ekstra-annoksella jalkatalkkia, ja ne sekä jalkani pärjäsivät tulikokeesta puhtain arvosanoin. (Ja nyt harmittaa, etten ostanut yhtä joustavalla platoolla varustettuja Westerin kesäsandaaleja.) Kengille antamani lempinimi, talvilenkkarit, ei ole tuulesta temmattu.

Mekkona oli jälleen alelöytö, Maison Martin Margielan viskoosinen kietaisumekko. (Kiinnikkeenä Practical Prostitutesta ostettu rintahakaneula.)

Mikko käski mun pitää tätä aina, koska hartiani näyttävät tässä hyviltä. Will do. Tällä yhdistelmällä jaksoin tanssia, myös Major Lazerin HUIKEAN setin! Ja mulle M.I.A:n keikkakin oli täydellinen - vaikka sieltä oli pakko livistää etuajassa vatkaamaan kehoaan. Vatkatkaa tekin!

ps. Jos puretut t-paidat kiinnostaa, The Revolution is my boyfriend -kauppa auttaa! (Kerroinko jo, että verotoimiston mukaan mun toiminimen ala on "taiteellinen luominen"? Heh.)