Juuri kun pääsin julistamasta, etteivät hameet ole minua varten, löysin jotain kiinnostavaa hulmuavaa (!). Ihana Anna muistutti Demeulemeesterin epäsymmetrisistä kietaisuhameista (paremman termin puutteessa - nämä nyt eivät ole ihan jokamarketin kivoja ja syvästi vihaamiani kietaisuriepuja). Katsokaa Yoox-verkkokaupasta oranssia ja mustavalkoista, silkkistä eksemplaaria, sain niistä napattua vain pikkukuvat... Lukija kysyi, miten pukeudun helteille - näihin mä haluaisin pukeutua kesäkuumalle. Kuuntelisin Pekka Strengiä ja joisin seljankukkamehua. Strengiä ja Demeulemeesteriä yhdistää sekin, ettei homma mene ikinä äiteläksi, keijujen lisäksi puutarhassa on myös luita ja sammakoita.

35120657ES_9_F.jpg35120164HJ_9_F.jpg

Altamiran Tukholmasta bongaama nainen näyttää mallia epäsymmetrisen, läpikuultavan kirkasvärisen helman ja skarpin yläosan yhdistelyyn. Annin vaateisiin mulla ei ehkä koskaan tule olemaan varaa, mutta jos kirpparilta löytyisi hulmuhelmainen, ohut silkkihame, sitten vähän nyöriä, sakset mulla jo on... Vielä kun jostain löydän pitkän, istuvan liivin. Sukkahousut mä kyllä unohdan kesäksi, sääreni ovat kaikessa rauhassa pale and interesting.

3574719772_227c64a028.jpg

Huutelin Demeuelmeesterin tämän kesän kokoelman ihanuutta jo viime lumilla, mutta nyt kun aika on kypsä, vaatteet näyttävät vielä täydellisemmiltä. Mikä parasta, nerokkaasti poimutetut ja käärityt jutut suorastaan pakottavat tekemään edes jotain sinnepäin itse, vaikka repimään ja kääntämään t-paidasta toisen hihan... Mun Marimekko/S-J Koski -silkkihousut ovat Demeulemeestereiden kanssa melkolailla samikset, ja ne on sitten ihana yhdistää kaikkeen hallitusti rönsyävään ja monenkertaiseen. Mun kesäminä olkoon yhdistelmä past-postmodernia keijua ja Arabian Lawrencea.(Kuvat Luisaviaroma)

6400.JPG6121.JPG6250.JPG6179.JPG6369.JPG