Mary Katrantzoun ensi syksyn mallisto on ehtinyt niittää ansaittua ihailua muotibloggareilta ja -toimittajilta. Koko mallisto kannattaa käydä vilkuilemassa esim. style.comista, mm. Claudia Cifun blogissa näkee Marya nk. elävän ihmisen yllä, The Coveted on kuvannut kokoelman vaatteita - ja uskomattomat kukkakengät - showroomilla.

Itsekin rakastuin näihin laatusanat ylittäviin luomuksiin viimeistään toisella silmäyksellä. Olen printtien ja kirjailujen suhteen ollut aina vähän sitä mieltä, että överit on paremmat kuin vajarit. En osaa toteuttaa omassa pukeutumisessani tätä(kään) ideaa, mutta osaan ihailla niitä, jotka asian hallitsevat, hillittömästi. Näissä Erik Madigan Heckin A Magazinelle kuvaamissa otoksissa Mary Katrantzoun maailma on maagisimmillaan.

Ihan hillittömän ihanaa on tietenkin myös Jil Sanderilla nähdyt leimuavat kukkaprintit simppelien linjojen yhteydessä. Sen tyylin saatan minäkin osata toteuttaa tekemällä intensiivihyökkäyksen Indian Summerin vintage-kukkahelmojen rekille. Tänä keväänä ja kesänä kukkaprintti on "tougher than leather"! (Miksei muotibloggareille - saati toimittajille - jaeta aasinsilta-palkintoja, jään kysymään.)

Ai niin, interaktiivisuuden nimissä: Mites on, rakkaat lukijat, KOLAHTAAKO?