Suoritin eilen tuloksekkaan täsmäiskun kirpparille. Löysin H&M:n ohuen mustan perusneuleen, materiaaliltaan 65% silkkiä ja loput puuvillaa. Uskoisin siitä olevan iloa pitkään, samankaltaista sekoitetta oleva Zara-neule on pysynyt aktiivipalveluksessa moitteettomana.

Varsinainen score oli kuvan mokkanahkaiset farkkumalliset housut. Leikittelin hetken ajatuksella kavennuttaa nämä henkeäsalpaavan piukeiksi ja asennuttaa lahkeisiin pitkät vetoketjut, mutta sitten muistin TARVITSEVANI mustat mokkashortsit.

Nyt mulla on sellaiset. Illan manSEDANse-menoihin nämä pitäisi pukea jotenkin kiinnostavammin, mutta eiköhän tätäkin luonteeseeni sopivan hiirulaissävyistä yläosacomboa tule käytettyä... (Fifissä uhoan pukevani bad ass -paidan, saas nähdä sitten.)

Ylijääneet lahkeetkin ajattelin hyödyntää jotenkin, mielessä väikkyy vale-owensilaiset reisiin ulottuvat kalastajan kahluuvarret saappaisiin/nilkkureihin. Jotain remeliä siinä varmaan tarttis.

Kiitos muuten edelleen kaikille lukijakyselyyn osallistuneille! Kätkin kaikki sanat sydämeeni ja tutkistelin niitä. On myös ihan opettavaista havaita, miten monella tavalla tällaisia ylimalkaisia blogautuksia tulkitaan, niinkuin tietty teen itsekin lukijana. Blogeihinkin projisoidaan omia oletuksia ja asenteita, angsteja ja toivoa: Huomaan, että monelle nuoremmalle mun korkea ikä ja "shoppailemattomuus"* esimerkiksi ovat isompia issueita kuin itse kuvittelisin. Eikä siinä midist! Onhan se kiva olla rohkaiseva esimerkki asenteellisesta tätiytymisestä. Kai. (Toivottavasti monen kommentointikynnys aleni, vaikken arpajaisia viikottain aio järjestääkään!)

* Melkein rohkenen väittää, että shoppailuasian ja sen ongelmallisuuden suhteen on iso ero meidän 70-luvulla syntyneiden ja kasarikakaroiden välillä. Mun 90-luvun alkuun sijoittuneessa nuoruudessa edes ns. snobit ei ostelleet - halpaa eikä kallista - viikottain. Se joukko taas, johon kiivaasti halusin kuulua, ylenkatsoi uutta, jokaisen ostettavissa olevaa tavaraa. Tässä elämänvaiheessa sitä jo osaa olla kiitollinen tiedostavasta taidelukionuoruudesta.

...ja De La Soulista!