Stellagee nosti esiin jollain lailla uudentuntuisia, onnistuneita tapoja "kommunikoida brändiä" (anteeksi, olen tehnyt liikaa nk. aikuisten töitä) netissä (anteeksi nro 2, käytän nyt laiskuuksissani netti-sanaa indikoimaan kaikenmaailman digimediahärpäkettä ja mobiilivehjettä). Hänenkin videota hyödyntävistä esimerkeistään osa on julkaistu Nowness-palvelussa.

En oikein tiedä, miksi Nownessia pitäisi kutsua - muotiyhteisö?- mutta iloitsen, kun miltei päivittäin Facebook-ryhmäläisen uutisvirtaan tunkee hienoja kuvia, kampanjoita, filmejä. 

Kuluneen viikon ehdottomia helmiä ovat olleet kaiken eläväntuntuisen muotikuvan ottoäidin, myös liian aikaisin edesmenneen Corinne Daynkin töihin vaikuttaneen, Nan Goldinin räpsyt Erin Wassonista loikomassa soffalla, sekä vuodelle 1972 unohtuneen, pian julkaisunsa saavan Leonard Cohen -dokumentin traileri.

Kiitos rakkaalle lukijalleni R:lle, kun muistutti minua otsikossa ja alla videolla musisoivasta Serena Maneeshista! Itselläni taitaa lauantaina olla hirveä hinku kaksiin fäsönbileisiin kiskomaan ilmaista keittoa muita velvotteita, mutta menkää kaikki kynnelle kykenevät Tavastialle todistamaan, että shoegaze elää ja voi hyvin - Norjassa.

Itse muistutan, että kirpparillani on edelleen jotakin ajankohtaista roipetta poikaystäväbleiseristä alkaen - mm. himoittu ja rohkea gTien olkapääkoru etsii rokimpaa kotia.