5. päivä elokuuta vuonna 2008, noin kello 17.08, bloginpitäjä Sugar Kane ajautui Tampereen Stockmann-tavaratalon naistenvaateosastolle ja löysi kohtalonsa. Ainakin mitä tulee talvitakkeihin.

Se on musta, siinä on korkea kaulus, se on laadukasta, tiivistä villakangasta, se on reisiä lämmittävän pituinen mutta riittävän lyhyt ja väljä harppovalle naiselle, se on lohdullisen kotelomallinen, mutta siinä on vyö JUST oikealla kohtaa tämän soturikuningattaren vyöttää kupeensa. Sen merkki on Filippa K (tässä kohtaa lukeva kansa pyörtyi yllätyksestä), ja se näyttää luonnossa vielä paremmalta kuin alla oleva harmaa versio:

1798859.jpg

(kuva Flip-zone.com)

Takki on hintava, kuten talvitakit tapaavat olla, ja bloginpitäjänne on edelleen vähävarainen (MISSÄ VIIPYY TALOUDELLINEN HYÖTY MAANISESTA BLOGGAAMISESTA KYSYN VAAN HÄH! Mainostajat, herätkää!). Niinpä on aika tehdä valintoja kun ei kerran kaikkea voi sittenkään kai saada.

Minä en tarvitse nahkatakkia, minä tarvitsen elämäni ensimmäisen laadukkaan villakangastakin kuljettamaan minut syksyistä keväisiin onnellisena ja itseni näköisenä. Kuinka ollakaan, Anu kirjoittaa samaa hipovasta aiheesta.

Takkiasiaan upottuani "I got to thinking" myös muutenkin, mitä oikein tarkoitan minulle sopivalla "urbaanilla soturikuningatarlookilla". Mulle se ei ole kiiltonahkaa, niittejä ja älyttömän edgeä, eikä edes kovin militaristista meininkiä - Ei ole tarkoitus lähteä soitellen sotaan, vaan selvitä nykypäivän kaupunkien jokapäiväisissä haasteissa (mm. ilmastonmuutosta oireilevissa, jatkuvissa ja järjettömissä tuulissa!!!) pehmeissä, ohutlinjaisesti kerrostetuissa, kauniissa, moneen muokattavissa olevissa, turvallisissa vaatteissa, joissa on hienovaraista särmää.

Flip-zonesta löytyneiden Filippa-kuvien myötä tajusin myös, ettei mun tarvitse enää etsiä teräväharteista, niukkalinjaista lyhyttä jakkua, mulla on se jo.

1798925.jpg

Perry Ellis, vuosikertaa -79, armeijanvihreää vakosamettia. Eipä tuu kellään muulla warriorqueenilla ihan heti vastaan!

FK-inspiraatiota pikkujakun ja taskumekon käyttöön:

1798861.jpg1798870.jpg

Kannattaa katsoa muutkin simppelin kauniisti stailatut kuvat tuolta selailukuvastosta. Mun takki on asustettu siellä mm. kaulurilla vähän Anun aiemmin bloggaamaan malliin. Että ei muuta kuin puikot heilumaan.

Videolla heiluu Depeche Mode nuorena ja nättinä, tsekatkaa trumpetistin ajankohtainen hattu ja henkselit -look!