Aavistuksen aiottua kaoottisemmaksi kääntyneen viikonlopun jälkeen (kyseenalainen kiitos tyypille, joka varasti laukkuni mukana mm. lompakon, puhelimen, uuden jakun, täyden kuivashampoon ja verensokeritasapainoni kannalta (lähimmäisteni näkökulmasta) elintärkeän LUOMUPÄHKINÄPUSSIN. Itteensä saa tietty syyttää juu, kun yrittää olla rento hippityttö ja roudata huolettomana puolta omaisuutta kangaskassissa. Ennen oli paremmin, sai diskoilla puristamatta kassia kädet krampissa ja epäluuloisesti pälyillen. Se kassikin oli vielä tosi hyvä, niitä Basson juhlissa jaettuja isoja Marimekkoja. Jos näette jonkun liikkuvan MINUN The Local Firm -aurinkolasit päässään, ilmiantakaa!), mutta kädet ilmassa sujuneen Siltas-dj-illan ansiosta kuitenkin onnellisena, en nyt jaksa tehdä muuta kuin liimailla tähän kuvia suosikkityyliblogistani.

Courtney Love on vuosi vuodelta minulle rakkaampi osastolla "sekavat ämmä", ja hänen bloginsa päivittyy juuri niin epäsäännöllisen maanisesti kuin pitääkin. Kuvia on niin luksusjahdin kannelta Etelä-Ranskasta kuin Holen videokuvauksista (oletan), poseeraukset maagisia, vaatteet sekoitus couturea ja upeinta vintagea, kainalossa aika usein joku söpö dude. What's not to Love?

Eilisilta "huipentui" yhteislaulettuun Moldy Peachesiin. Lämmin kiitos kaikille tanssijoille, fiilistelijöille ja etenkin Håkan "Harri" Tygille! Samankaltaista menoa on luvassa syssymmälläkin.