Housunainen iskee jälleen! Nämä Marellan valkoiset housut ovat ne täydelliset mallia Lauren Hutton Martha's Vineyardilla -77. Mulla on nyt kahdet Marellan kesähousut, molemmat lemppareita. Syistä että:

- Hiukan liukaspintainen puuvilla-elastaani pitää kutinsa ääriolosuhteissakin (kuten muutama tunti tanssilattialla ja jatkoilta vasta puolen päivän jälkeen kotiin...) ja tuntuu päällä kokoajan raikkaalta.

382_8275.JPG

- Näissä on just oikein mitoitetut lahkeet mun pituiselle (ja pidemmille, ensi kertaa aikuisiällä mulle joudutaan lyhentämään lahjetta!), minkä ansiosta koivet näyttävät entistä pidemmiltä (on hassua, miten housujen leikkaukset vaihtelee, monen laatumerkinkin pökät jotenkin katkaisevat jalan. Vain sovittamalla voi voittaa). Toisaalta pepulle on tilaa ja housut istuvat vyötärölle...

382_8279.JPG

382_8278.JPG

- Minkä ansiosta em. perslaaki näyttää hyvälle!!!

382_8277.JPG

Marellaa myy mm. Stockmann, ja italialaismerkin lähtöhinnat ovat aikamoiset, tosin niin on työn laatu, materiaalit ja viimeistelykin. Omat housuni on löydetty alennusmyynneistä mallikappaleina. Suosittelen kyttailemään näitä!

382_8272.JPG

Esittelen lähiaikoina lisääkin valkoista ihanaa, kohtasin Mänttään suuntautuneen taidekesäretken paluumatkalla uuden nahkaisen rakkauden... Siitä tulee mieleen ainakin Rick Owens, Ann Demeulemeester, ja Patti Smith, josta kertova dokumentti uusintana TÄNÄÄN TEEMALLA klo 13.20! Katsokaa, ihan tajuton.

Mäntän kuvataideviikkojen annissa oli yllättävän ison tilan saaneen, vanhemman polven tunnettujen taiteilijoiden sisäsiistin grafiikan ja maalausten lisäksi kivojakin juttuja, eniten tykkäsin Minna Suoniemen Miss Kong -videosta ja Terhi Heinon kalansuomujutuista, varsinkin sellaisista siivistä.

Eilen oli basso onneksi niin kovalla että yllämainitun takaliston lisäksi nenä tärisi, tänään verrytellään voimaannuttavalla ysäriräpillä, siskot!


I'm so happy with my new, classic, wide, white cotton trousers from Marella. While channelling that perfect, 70's east coast snobby yet relaxed vibe, they manage to make my legs longer and bottom perkier!

I went to see contemporary art in the summer exhibition at Mänttä. Check out Terhi Heino's and Minna Suoniemi's work! On the way home I fell in love with something white, soft and leathery...