Tällaisena ikuisena ylioptimistisena Pollyannana (HAH!) olen onnistunut löytämään viime aikojen skitsoilevista kesä-syyssäistä YHDEN hyvän puolen: Kerrankin on Suomessa mahdollista käyttää saappaita muuten paljaissa säärissä (ja tietty polvisukkia, jotka mun lihaksikkaissa koivissa muulloin helposti aiheuttavat vähän turhia täti goes schoolgirl -vibraatioita).

Nämä nahkaiset ja vuorittomat (JEI!) latvialaissaappaat eivät ole Ne Acnet, mutta tykkään 10-senttisestä, ei liian paksusta korosta, ja kerrankin riittävän pitkästä, rennosta varresta (vähänkin lyhyempi varsi tekee pohkeeseeni ei-toivotun "sosialistisen työn sankari sadonkorjuussa ukrainalaisella kurpitsapellolla ennen perestroikkaa" -leiman, you know) sekä muutenkin peruskauniista eli mukavasta lestistä. Jotenkin nää mun mielestä kestävät lyhyenkin helman kanssa ilman hip hip hora -tunnelmaa. Syksyllä nämä voisi yhdistää vaikka niihin Acnen kuuluisiin laskeutuviin neuleisiin -jotka odottavat mua kaupassa - siihen Tiger Of Swedenin mekkoon, ja oh, talvitakkiin.

lisaa_liksaa_0711_f38.jpg

(kuva täältä)

Allaolevassa asussa vipelsin ihan fiiliksissä muistaakseni viime perjantain
aina asiallisia asioita hoitamasta (= mm. vanhojen riepujen diilaamista ihanalle Nelliinalle) Tärk.Hlön kanssa hummaamaan. (Ihan tyhmää muuten, nykyään Ilves-hotellin ylimpään kerrokseen pussailemaan ei pääse kuin hotellin asiakkaat, MUISTAAKSENI viime vuosituhannella oli toisin. Ja vielä tyhmempi on kyseisen hotellin hissin valaistus - sain sen peiliin katsottuani akuutin ja tietty täysin perättömän "Mulla on lihavan mummon polvet" -kriisin, jonka taltuttamiseen meni vaikka kuinka kauan aikaa ja energiaa. BUU.)

1823612.jpg1823616.jpg

T-paitamekko - Rika (suurta ihastelua kerännyt LOVE-spreijjausprintti on haalistunut, muttei se haittaa.)
Hame - viime keväällä hankittu H&M-luottoriepu
Polvisukat - H&M (kysyisin nyt kansalta, että MILLÄ ILVEELLÄ te saatte ylipolvensukat pysymään paikallaan?!?)
Käsilaukku - kuvista päätellen mun ainoa, todellinen sesongin jumituskassi
Kassissa mm. mustat neuletakki ja kaulahuivi.

Skitsoilevassa välivuodenajassa on sekin hyvä puoli, että taas voi kuunnella sydämensä kyllyydestä Nick Drakea.