Julistettuani aikani, etten yhtään viihdy mekoissa, havaitsin tämän talvella hankitun Turnover-mekon aika ihanaksi. Mekon puuvilla-cupro-materiaali on ganska cool helteelläkin. Joskus on ihan kivaa muistuttaa muumimammaa. Ainakin hetken.

384_8453.JPG

Sukkahousujen kanssa tämä tuntui musta vähän tunkkaiselta, mutta kun on paljaat koivet ja alastomanväriset kiilakorot (joille etsin edelleen manttelinperijää, missä on kaikki kauniit, sopivasti korkeat vaan ei möhkälemäiset beiget kiilakannat tänä kesänä? Kankaiset tai nahkaiset, varsi olis kiva ylläri)...

384_8457.JPG

384_8456.JPG

384_8461.JPG

Auringossa jälleen uuden, hämmentävän punaisen sävyn hankkineisiin hiuksiin sain kokeiltavaksi TiGin Fudge Salt Sprayta. Kuten vähän kaikki, haluan kesällä sekä surffityttöfiiliksiä (uskaltamatta astua ikinä lähellekään lautaa!) että olla vähän niinkuin BB vuosimallia -68 St Tropéz'ssa. Yhtään laitetulta en halua näytttää kesälläkään.

384_8475.JPG

Tämä suolasuihke (!) tekee ainakin minun tukalle sen mitä pitää, karheuttaa kihartuvaa hiusta ikäänkuin olisin uiskennellut meressä ja unohtanut avata nutturan mutta muistanut tupeerata hiekkaisella viispiikkisellä. Sopii mulle! Helposti rasvoittuva otsatukkakaan ei näytä näin toisena päivänä katastrofaaliselta, mutta kyllä mä vielä sitä Dirty Secretiäkin haluan kokeilla, jos kesä alkaa kääntyä niin hikiseksi kuin nyt lupaavasti vaikuttaa!

384_8464.JPG

Muutenkin laittautumattomuus on täällä päin päivän sana. Muistelen kauhulla, miten nuorena ja hönttinä sitä peitti terveen ihonsa paksulla meikkivoiteella ("kun tää punottaa") hellepäivinäkin, ja jaksoi paklata muutenkin. Nykyisin kestovärjään ripset ruskeiksi (eihän sitä paljon huomaa ja onhan ne lyhyet ja harvat, mutta entä sitten) ja lutraan lähinnä kosteusvoiteella. Hengittävä olo iholla ja liikkuvat, elävän tuntuiset hiukset on tärkeintä. Niin se taitaa olla monilla muillakin ja kosmetiikkateollisuus onneksi on tajunnut asian (vihdoin). Hiusuotoilutuotteet ovat lähinnä kevyitä suihkeita, jotka hoitavat hommansa ainakin tällaisissa ohuissa hiuksissa paremmin kuin stydit muotovaahdot ja -geelit ikinä, meikkivoiteiden tilalla on mineraalijutut tai sävyttävät päivävoiteet. Ainakin mä tervehdin tätä kehitystä ilolla.

384_8472.JPG