Viikon taidepainotteiset suositukset saavat jatkoa: Rientäkää hurmaantumaan Terhi Heinon herkistä mutta voimakkaista veistoksista ja installaatioista Korjaamon galleriaan! Heino käyttää töissään mm. merellistä jätettä, kalansuomuista öljyn tahrimaan muoviin, mielettömän "moniulotteisesti". (Pahoittelen kliseistä wannabe-kuvataideymmärtäjäkieltäni, toivottavasti se ei estä ketään menemästä näyttelyyn ja katsomasta omin silmin.) Onko siinä lintu, kala vai enkelin siipi?

Kävelimme Korjaamolle siskoni, sen miehen ja vanhempieni kanssa äitienpäivänä Coronitan brunssilta, jota kehtaa suositella. 15 eurolla pistelee noutopöydästä raikkaita, vähän välimeren eteläpuolisilla (tai toisaalta eteläamerikkalaisilla) mauilla ryyditettyjä jatketun aamiaisen herkkuja. Miljöö on karu, mutta sapuska toi suorastaan Berliinin viikonloppubrunssit mieleen, ja se on tässä kaupungissa harvinaista se.

Töölökin oli mielettömän kaunis viime sunnuntaina! Valitsimme näyttelyn siksi, että olemme ihastuneet Heinon duuneihin aiemmin ja pelkäsimme isoissa museoissa olevan enempi pyhäpäiväruuhkaa - ja vähän siksikin, että Terhi on äidin sukulaistyttö! Hyvä meijän suku!

Tämän viikonlopun miljoonista tapahtumista suosittelen ainakin seuraavia, joihin pyrin suunnistamaankin: Perjantaina Kaksitvån "mallikappalemyynti" (klo. 14 ->, Tarkkampujankatu 33), The Wonderminers Indian Summerin after work -hiluissa (18 aikoihin? Vuorikatu mikä se nyt on), mistä suoritan ilmeisesti astraalisiirtymän taas Myymälä2:een ihmettelemään surinaorkestereita Tombstoned ja Daerra. Illemmalla vielä ODD Helsinki -klubin avajaiset YK:n alakerrassa elikkäs Bassmentissä.

(Onneksi minulla on kaksi kertaa 18-vuotiaan sietokyky ja energia!)

Lauantaina kiinnostaa ennenkaikkea Arabian Iso Kierrätystapahtuma & Suuri Katutaidetapahtuma. Tein siihen liittyen, katutaiteen tiimoilta oikein lehtijutunkin, jonka pääsee lukemaan huomenna fyysisestä Metro Live -lehdestä. Tässä fiiliskuvaa erään haastattelemani taiteilijan työhuoneelta. Että ottakaa huominen Metro mukaanne!

 Ps. Liittykää blogini ei-niin-kovin sankkaan fanijoukkoon Facebookissa! Päätin nimittäin arpoa fanien keskuudessa jotain ihanaa, kun heitä on 178 kappaletta. Älkää huolehtiko uskottavuuden menetyksestä - (swim)suit issues on edelleen miltei neljän vuoden bloggailun jälkeen harvojen herkku, riippumaton ja niin underground, että melkein sattuu! 

Pps. Saa täälläkin kommentoida.

 p