Bloggari tiedottaa olevansa pirullisesta kiireestä huolimatta edelleen melkein elossa (vastoin omia oletuksiaan), eikä edes syömishäiriöiden (pahasti) runtelema. Samalla kiitän Auroraa oheisesta plakaatista ja jaan sen eteenpäin kulttuurisia, eettisiä ja ties mitä arvoja ynnä luovaa kirjoitusta harrastaville Anulle, Mairelle, Minhille, Katalle ja Kirsikka&Marialle!

Premio_dardos.jpg

The award is given for recognition of cultural, ethical, literary, and personal values transmitted in the form of creative and original writing...that's the general idea. So, the rules are to pass this on to 15 other bloggers who deserve this-in my opinion.

Bloggarin viime aikojen asustuksesta kerrottakoon, että se on ollut urbaanin selviytymishenkinen univormu, johon voi kuulua niin vaaleanpunertava leopardipaita kuin silkkineuleinen sukkamekkokin, unohtamatta NAHKAHOUSUJA. JA VIHDOINKIN mulla on se Dead Birds etc. -mekko (tai oikeastaan vielä parempi vbersio siitä!)!!!!!!!!!!!!!!! KUVIA TULOSSA!!!! (Syssymmällä.)

Lopuksi vielä kuvat parista Whoah! -tyypistä univormuineen, sekä rentouttavaa musiikkia. Pikaisiin jälleennäkemisiin!

(Vetävän näköisten fröökynöiden ja heidän Rick-karva-asioidensa kuvat Garance Doré, ja bonuksena saatte mun virallisen turkismielipiteenkin: Uusi ja vanha lammas käy, ja vintage-tekokarva, muu on ihan tyhmää. Ni!)

emmanuelle-alt.jpg

layna-rick-owens.jpg