Keväisen lumimyrskyn piiskatessa on luontevaa päivittää kesäkenkiensä tilaa. Kuvittelin aiemmin haluavani uudet matalat gladiaattorisandaalit, vaikka Spotsin esittelemät Biancon varrelliset versiot. Nyt kun noita (ja niitä Vagabondin MINUN MIELESTÄNI rumia ja lituskaisina käyttökelvottomia malleja - mun jalka vaatii pientä korkoa aina) tuntuu näkyvän joka puolella, viime vuonna hankitut Turnoverin hopean väriset ja DinSkon alesta bongatut mustat (nahkaiset!) näyttävät omaan silmiini taas tuoreilta. Toki ne pitää ensin hoitaa kuntoon.

374_7463.JPG

374_7462.JPG

374_7454.JPG

Tosin varaan vapauden muuttaa mieleni, jos ne pitkävartisemmat Biancon remmisandaalit kävelevät vastaan.

Sen sijaan tarvitsen, siis HALUAN korkeat, tukevakorkoiset, platform-pohjin varustetut ronskit ja kauniit sandaalit. Sirompia vintage-sandaaleja varastoissani piisaa, mutta sekä sääreni että tyylini vaativat kesällä kunnon klopsottimet. Viime kesänä nimittäin ajoin lopulliseen loppuun sekä mokkaiset Juhani Palmroth -ihanuudet että astetta matalammat, myös kotimaiset 1970-luvulla valmistetut remmisandaalit. Molemmat olivat ehtineet palvella minuakin useita vuosia.

Valitettavasti vuosikertakenkien aktiiviharrastaminen on poispilannut silmäni, nätitkin, sopuhintaiset sandaalit ovat korkeintaan ihan kivoja ja niiden nahka enintään kelvollista. Sitten taas tällaiset Whyred-ihanuudet ylittävät budjetin viheltäen. No, aina saa katsella - ja tehdä toivioretkiä maalaiskirpputoreille. (Meilläpäin avokärkiset varsikengät lasketaan sandaaleiksi!)

image8.jpg

bean.jpg

Päivän biisi ei kai liity mihinkään mitenkään...