En tiedä teistä, mutta mulle tulee tämänkertaisista kuvistani jotenkin Chrissie Hynde -fiilinki. Chrissiehän on nykyisiä rokkihenkisiä tyttöjä kovasti inspiroivan pillihousut ja istuva takki -lookin kantaäiti, ja parhaita esimerkkejä tyylillä vanhenemisesta. Sekä siitä, ettei tosi kovikset käytä nahkatakkeja, la Hynde on vegaani.

Tässä asussa ei istu mikään - harkitusti! Tukka on toki tukevasti silmillä. Rakastan tätä huonosti purkamaani toppia, etenkin haaremihousuihin yhdistettynä!

382_8231.JPG

382_8229.JPG

Joku kyseli lempipaikkojani Tampereella. Lempimenomestani kaikkialla ovat mallia "reikä-seinässä-baari, jonka takanurkassaa soittaa DJ ja mahtuu tanssimaan". Tampereella näitä on kiusallisen vähän, mainittakoon Soho ja Bulldog-baari Kalevassa, joissa varsinkin jälkimmäisessä on ollut hyviä viikonloppubileitä viime aikoina. Sekä Out Of Juice, jossa on kaiken lisäksi mun vaatteisiin sopiva vessansisustus! Ja armollinen valo.

382_8223.JPG

382_8228.JPG

I went to a reggae night at one of my favourite local bars, Out of Juice, wearing an army green top that's been a victim of my DIY magic, and my latest love, satin harem trousers from Zara. I felt like Chrissie Hynde! Although I prefer Bob Dylan's versions of the song: