Olen kyllästyttävissä määrin puhkunut pyhää vihaa haavelista-bloggausta, tavarataivastelua ja Oikeaa Makua osoittavien kulutushyödykkeiden perään haikailua vastaan. (Lähinnä siksi, että näillä on tapa olla niin pirun tylsiä.) Lieneekin luonnollista, että yksi tällä hetkellä minua eniten ilahduttavia blogeja on Another Magazinen Loves-palsta. Se koostuu hienojen esineiden ja asioiden kuvista, ja linkeistä paikkoihin, mistä niitä saa. Ei paskanjauhamista, ei selittelyä, ei teennäistä tarveharkintaa.

Another Loves -asioista ei tule mieleen, että voi kun olis taas veronpalautuksille käyttöä, eikä edes moraalisesti närkästyneitä ajatuksia kulutusyhteiskunnan väistämättömästä itsetuhosta. Yhsinkertaisesti, lukuisista päivittäisistä postauksista kotonaan konetta hakkaava, puolionneton tekstityöläinenkin näkee, mitä kaikkea ihanaa on olemassa. Sama fiilis kuin mitä tahansa laadukasta taide- tai kuvajulkaisua seuratessa. Ei ähkyä, vaan riemua.

Another Loves toi minun tietoisuuteeni nämäkin, Rad Houranin aurinkolasit. En yleensä osaa innostua silmä- tai aurinkolaseista (koska huonot ja herkät silmäni tarvitsevat molempia aika pakosti), mutta nämä 3d-inspiroituneet kakkulat miltei saavat minut harkitsemaan 500 dollarin säästämistä/säätämistä. (MYKITA-yhteistyölaseja saa tietenkin Radin verkkokaupasta, siellä on kaikkea muutakin kiinnostavaa.)

Ps. sillä välin kirpputorini puolella jatkuu omanlaisensa tavarataivastelu...