Itseasiassa koko viikko on ollut hyvä. Ihan kaikki synttäritoiveeni eivät ole vielä toteutuneet (RIKU, SOITTELE. Tai vielä mieluummin laita meilii, mulla on puhelinkammo), mutta vanhennuin arvokkaassa seurassa, hyvän musiikin soidessa. Kiitos mm. kuvan ladyt! Ja dj:t Hirviö ja Poika! Ja Dj Moonhead! Ja ex-poikaystävät! Ja shoegazing!

Toteutin pitkäaikaisen haaveeni I Know Why Non neuleesta, olen tästä bambuisesta verkkoihmeestä juuri niin onnesta soikea kuin kuvissa näyttää (koetan lähipäivinä kuvata tän "oikein", tunkematta polviakin paidan alle...).

Koska me bloggarit ja muut muotialan liepeillä hyörivät emme muuta tee kuin imaile ilmaista skumppaa päivät pääksytysten, mekkoni ensi-iltaesiintyminen oli Helsinki 10:n superkivoissa kevätjuhlissa - sieltähän se suunnittelijakin löytyi, muiden muassa.

Käykää katsomassa Minttu Vesalan näytteillä oleva huikea omakuvasarja! Jotkut saavat ihmeitä aikaan itselaukaisijalla keittiönnurkassa. Kiitos Minttu, kiitos Helsinki 10:n jengi, kiitos Kaukolammen pumppu, kiitos muut vieraat! (ja mahdollisesti myös anteeksi.)

Mitä tulee viikon muihin tapahtumiin, kiitos gangsta rap mielenterveyden osittaisesta säilymisestä! (Ajattelin siirtyä linkkaamaan päivän biisit Spotifyihin, kun noiden videoiden latautumisessa menee välillä hermo, mutta pakkohan tätä on näyttää.)