Päivitin jonain viime päivistä Facebook-statukseeni "LIIKAA KAIKKEE". Positiivisesti ajatteleva ystävä epäili minun tarkoittavan "miehiä, rahaa, vaatteita". Valitettavasti lähemmäksi totuutta osui tamperelaisystävättären arvaus "urpoja, varpaita, huolia!".

Mut on täs kaikkee kivaa ja kaunistakin sattunut. Keskiviikkona esimerkiksi kävimme Mikon kanssa väijymässä i-h-a-n-a-a Jaakko Eino Kalevia kotonaan. (Ihan "työasioissa". IHAN KOHTA tai elokuussa kerrotaan lisää!)

Sitten näin kotimaisen lempibändini The Duplon! tiukempana kuin koskaan. (Haluan tähän väliin huomauttaa, että MINUN ääntäni on sämplätty heidän ensilevylleen kuumana hippikesänä 1999. Lausun siinä tekoranskalaisella aksentilla, että "I want my massage." My 15 minutes of fame.)

Duplo-yleisökin on edelleen maailman siistein - ja pitkälti sama kuin viime vuosituhannella. Maria ja Mikko K. näyttävät esimerkkiä, miten ollaan.

Basson lehtijulkkareissa minulle esiteltiin Bang-Shang-a-Lang! -dj-possemme ensimmäinen vauva! (Toisestakin vauvelista oli puhetta, se kulkee nyt työnimellä "muumimuki". Palataan asiaan viiden vuoden päästä.)

Daniel Palillon olemus tuttuun tapaansa vähintäänkin inspiroi.

Paikalla hengaili myös kolme tämän kaupungin ehdotonta suosikkihenkilöäni.

Ikuisesta lemppari-Akista puhumattakaan.

Oma "tyyli" on jäänyt näissä hulinoissa hiukan sivuseikaksi. Käydessäni oikeassa kodissani tutkailemassa vesivahinkoremontin edistymistä (ja hakemassa vanhat postit, kiitos vaan näin jälkikäteen kaikille kutsukorteista toukokuun muotitapahtumien vip-touhuihin!) kuitenkin koin inspiraation: Remppamiehet olivat kantaneet vaatekomeron peiliovet (älkää kysykö) keittiöön. Muovilla verhottu olohuone loi sopivan outoa tunnelmaa.

Weekdayn Lost - Reward -yksisarvispaita pääsee jälleen muuhunkin kuin yöpaitakäyttöön, se on juuri sopivan kulahtanut. Jalassa kirppisbuutsit ja selluliitin vapautusrintaman nimissä Gilles & Dadan shortsit.

Ei tässä sit kai muuta kuin "naama turvoksissa kohti uusia seikkailuja", Nicon viitoittamalla linjalla. Hyvää ja toimeliasta alkuviikkoa teille kaikille!