Mozzerin keikan (!!!!!!!!!!!) eilisillä jatkoilla olisi superkauniin ja -tyylikkään Anna-Marian lisäksi ollut kuulemma muitakin bloggareita, toivottavasti teilläkin oli ihana ilta! Mä poistuin ajoissa tutilullaamaan, tai ainakin miettimään kauniita ihmisiä ja tapoja nähdä kauniita asioita. (Vähän itkettikin, mutta puhtaasti ilosta.)

Sellaisia on uusin lempiblogini Decade Diary tulvillaan. Bloginpitäjän omien kuvitusten lisäksi paljon hyvin valikoitua muoti-uutta. Opin sellaisenkin, että Phoebe Philo on siirtynyt Celinelle, ja eka kokoelma, "välikausi -10", kuten mä näitä resortteja kutsun, TOI-MIII! Phoebe, joka ensin assisteerasi Stella McCartneytä Chloëlla ja sitten astui samaisen lafkan puikkoihin, on mun lemppareita tällaisessa ihana ja sopivan raisu tyttö -genressä (muutkin alan osaajat ovat brittejä, em. Stella ja Luella Bartley etunenässä).

Celinellä Phoeben tyttö on kasvanut naiseksi, vaan ei tylsäksi. Pillastuin tästä asusta aivan täysin, ja rohkenen veikata, että sakset käyvät nahkahousuvaraston suunnalla ennen kuin vääntäydyn illalla Swaegaroimaan/Voltti-reggailemaan...  Ystäväni Teemun iloisella 90-luvulla kehittämä termi "häpäsyshortsit" saa uutta sisältöä! (Tosin ehkä jotkut farkkushortseistani nudejen sandaalien kanssa saavat kelvata, mulla on farkkushortsejakin viidet, oho.)

16m.jpg

Nudet kengät kiinnostaa jatkossakin, esim. nämä Celinet:

38m.jpg

(kuvat style.com)

Ehkä yhdistän ruskeat nahkashortsit intianpuuvillaiseen kauluspaitaan à la kuolematon Charlotte Rampling? (kuva myös DD:stä)

6a010536c42a0b970c011570e89a83970b-pi.jp

Jos kuvittelitte, että nää Mozzer-videot alkais jo riittää... You ain't seen nothing yet!

My latest blog favourite, Decade Diary, is such a treasure trove of beauty, go there! I'm so into this look from Celine's Resort 2010 collection, I might just hack on some of my many leather trousers... On other news, Mozzer was magnificent last night, a truly religious exprience fo me. And I wish I look as good as him at 50!