Olen ihastellut Arelalizzan kashmirvaatteita jo pitkään (lisääntyvissä märin onneksi myös lehtien sivuilla!), ja vihdoin ennätin tutustumaan koko kevätmallistoon tamperelaiseen vaatturiliikkeeseen Bassoon, Tammelantorin laidalle (Pikilinnan kivijalka, tiedättehän). Alta aikayksikön keksin kymmeniä syitä, miksi hihaton villamekko olisi kesää ajatellen täydellinen hankinta. (Kuvat Arelalizzan sivuilta.)

als09_03_2.jpg

(Se on kaunis muttei nössö, koska siinä on se musta selkämys, sen vaalea harmaa teki musta kauniin ja laskeutuva malli pitkän, arabitkin on käyttäneet iät ja ajat auringonpaahteessa villaa, sitäpaitsi toimistoissa on hellekesinä ilmastoinnit jumalattoman kovilla, ja jos hyvin käy, mä notkun koko kesän toimistolla! Ja onhan tommoselle käyttöä syksylläkin! Eikä reilu satanen ole hillitön hinta laatuisasta vaatteesta.)

getOutput.jpg

Koska joku kuitenkin kysyy, Arelalizzan kevään -09 mustavalkoharmaa mallisto täällä, jälleenmyyjätkin on lueteltu. Tämä kevätmallisto ei muuten ole puhdasta kashmiria, kuten merkillä yleensä, vaan 70% villaa - päällä tuntu oli ihana viileä, eikä ehkä niin nyppyyntymisarka kuin pelkän kashmirin. (Pitäiskö kashmir nykysuomessa kirjoittaa ilman suhua? Ei pysty. Kasssshhhhhmir.)

(Kuinka uskomaton tapahtuu: Löysin Tampereelta VIELÄ mageemmat mustat avokkaat kuin ne Acnet - mutten yhtään halvemmalla.To be continued.)