Tähän on tultu: Kuumin pikkujoulu- ja itteppäisyyspäivän juhlinta on käynnissä, ja mää istun kotona tekemässä käsitöitä (ja odottamassa Linnanjuhlapukukommentointi-extravaganzaa rakkaan ystäväni L:n kanssa). And lovin' it!

Ompelukonetta odotellessa (joulupukki, tai pikemminkin pääsiäispupu on vähän kyllä lupaillut) luovuuteni laavavirta kohdistuu epämääräisten trikoopaitojen kasaan. Ekaks oli tarkoitus purkaa teepaitaa Auroran mainioiden ohjeiden mukaan, mutta hermohan siinä meni (teepaitauhrini oli liian tiukkaa neulosta, tjtn). Sitten löysin Kissankehdosta leikeltyjä teepaitoja malliksi, ja nyt ympärilläni on pienen pienten trikootilkkujen vuori. Blogistanin jengi tuntuu joulukoristelleen asuntonsa jo tip top (kaikki ovat jopa a)ostaneet ja b) paketoineet joululahjat, kääk). Mä en yleensä harrasta minkäänlaista koristelua joulunakaan, mutta ikkunaan laitettavia silkkipaperijoulutähtiä oli lapsena kiva leikellä, ja tämä trikoopaidan tuunailu on sille läheistä sukua. KUVIA TULOSSA kunhan on kuvattavaa.

Midinetin vinkistä etsiydyin pitkästä aikaa myös Outsapopin Trashion -sivuille, ja siellähän sitä inspiraatiota riittää. Suosittelen todella lämpimästi tutustumaan! Erityisen hienoja ovat Outsan vetoketjukaulakorut, mä en tajua, miten yksikään urbaani soturikuningatar kuvittelee selviävänsä ilman. Outsan taidokkaat korut toki maksavat ihan rahaa, mutta hän jakaa ystävällisesti teko-ohjeet meitä vähävaraisia varten.

3036152080_d9505ba6ce.jpg?v=0

(kuva Outsapop.com)

Ihan mahtavaa, että Image-lehtikin on löytänyt Outsan, ja että uusimman numeron kuvassa mallina toimii suomalaisen blogimaailman tyylikkäin Indie!



Ps. Muillekin kotikissoille tiedoksi, että ainoa oikea Ameriikan Huippis vol. 11 on näkyvillä Youtubessa kohtuu laadukkaana. Avoimen kahjo ja elämää suurempi Tyra, äärimmäisen kuvauksellinen transsukupuoli-tyttö, jumalaisen kaunis nyrkkisankari, hysteerisen hauras ranskis, ja VIHDOIN season ilman pakollista plus size diivaa. Muistakaa myös Television Without Pityn hulvattomat "re-cappaukset".