(Kuva Patrick O'Dell/Epicly Later'd, en tunnista tätä Venetsian biennaalissa kuvattua työtä, tunnistatteko te?)

En ole parivuotisen blogiurani aikana oppinut vielä erottamaan, johtuuko toisinaan tuskallisen selvästi aistimani kyyläys kylillä lukijoiden tunnistamisesta, harhaisesta mielestäni, vai siitä, että olen unohtanut housuni (toisinaan ehkä kaikista näistä syistä). Sen sijaan on varmoja todisteita siitä, että Seppo-Ljudmilasta on häkellyttävän lyhyessä ajassa tullut ihan oikea julkkis: Käydessäni eilen haastattelemassa yhteen oikeaan juttuun yhtä ihanaa naista, tämän työkaveri tuli silittelemään ja tervehtimään nimeltä tekoturkkiani, tuota öljyteollisuuden voimannäyttöä. Että terveisiä vaan takaisin sinne Vallilaan!

Em. oikeiden juttujen häiritessä vakavasti Päivän Asuihin pukeutumista saati niissä poseeraamista, keskitytään pitkästä aikaa blogini (ja sen kirjoittajan) todelliseen ydinosaamisalueeseen: ASIALLISIIN MIEHIIN.

Kuvat on napattu Sartorialistilta, The fashionistolta, Stil in Berlinistä ja Epicly Later'd-saitilta. Niissä on mukana kuuluisa muotisuunnittelija ja muita alan miehiä, skeittivaareja ja muuten vaan ihania. Sanomattakin on selvää, että jos olisin mies, olisin noi kaikki.