Teen paljon töitä kotona. Siinä on puolensa - läppäriä voi takoa ergonomisesti soffallakin, villasukat jalassa - ja puolensa - reikäisissä verkkareissa tomaatinjämät rinnuksilla tuskaillessa tekstin tasokin tuntuu repsahtavan ja aikataulut lörähtävät otteesta. Ja kun saa työkseen analysoida maailmaan tyylikkäimpiä naisia, pitäää itsekin vähän ryhdistäytyä.

Tarpeeksi tomeran otteen kaaokseen saan sopiviksi venähtäneissä pillifarkuissa (pintaa nuoleva denim sopii minun mielestäni vain niille toisenlaisille working girleille, ainakin punkki- ja skedejäbillä, Anulla ja mulla pillien kuuluu lekottaa perseestä). Ajattelen selkeämmin, kun hiukset ovat ylhäällä - ja saatan näyttää pikkuisen pirteämmältäkin. Ahdistun kotioloissa, jos kasvojen lähellä on mustaa - valkoisen Zaran luomupuuvillateepparin mantra on sitäpaitsi kovin ajankohtainen.

100_0592.JPG100_0595.JPG

Kun vaihdan villasukat nahkaverkkokenkiin ja heitän päälle nahkatakkini, olen valmis raahaamaan kannettavani ja iloisenkirjavat muistiinpanoni stimuloivampaankin ympäristöön -  mutta kertokaa minulle, missä Tampereen kahviloissa on asiakkaille nettiyhteys ja riittävästi valoa, tilaa ja rauhaa sen hyödyntämiseen?!? Kaikki vinkit väliltä Kaleva-Pispala kiinnostaa.

100_0594.JPG100_0593.JPG

100_0589.JPG

(Onneksi en koskaan ole liian kiireinen pohtimaan TODELLA tärkeitä kysymyksiä. Kuten esimerkiksi: Jos menisin naimisiin Spiritualizedin Jason Spaceman Piercen kanssa, olisinksmää sit virallinen Spacewoman?)