Parhaista asioista puheenollen, muutama vuoden 2008 pelastaja:

1. Musta neuletakki, Filippa K.

2152706.jpg

Viskoosi-puuvillasekoitetta. Ostin keväällä Hulluilta Päiviltä, enkä ole sen jälkeen tullut ilman toimeen montakaan päivää. Kovasta kulutuksesta huolimatta takki on pitänyt kutinsa. Samanmallisia voisin huolia lisääkin, etenkin villasta.

2152720.jpg

Arkisen asun ryhdistäjä, kevään ja kesän ahkerin päällysvaate toimii kreisimmässäkin yhteydessä, kuten kuvan kirppari-gerryweber-PAITULIN kanssa. (Kuvasta puuttuu vuoden 2009 odotetuin hankinta: ISTUVA HAME)

Asiaan kuuluu, etten saa takista millään viksua kuvaa, mutta on se vaan luonnossa nätti.

2. Nahkasaappaat, lahja Latviasta

2139772.jpg

Kymmenen sentin koroilla voi kulkea joka päivä, kunhan kengät ovat hyvät. Nämä äidin ja isän Riikan tuliainen viime vuoden alusta ovat: Nahkaiset päältä, sisältä ja pohjasta, korko kaunis ja tukeva, varsi hauskoine nurinperisine jatkeineen riittävän pitkä.

Tähän väliin tuttu valitusvirsi: Lisää laadukkaita, järkevän hintaisia nahkakenkiä suomalaisten lehtien sivuille ja kauppoihin! Meikäläisiä naistenlehtiä selatessa ja kauppoja ravatessa tuntuu, ettei tarjolla ole kuin 500-> euron merkkisaappaita, tai muovikenkuleita alk. 39,90. (Vakiovastaus Vagabond ei valitettavasti ole just mun juttu.) Alennusmyyntien alkaessa aion toivioretkeillä aiemmin kehumaani Turnoverin liikkeeseen sekä mihin tahansa Ril'sin lupaavalta vaikuttavia nilkkureita ja saapikkaita myyvään puljuun (Treella ainakin Aleksi 13).

3. Mekko, Dead Birds & Lionheart

2152758.jpg

2152761.jpg

2152767.jpg

Maailman kaunein ja käyttökelpoisin silkkisekoitemekko
toimii poolopaidankin kanssa, ja tulee pelastamaan ennakko-odotusteni mukaan ihan kaikki bileet ja vähän arkisemmatkin hummailut myös vuonna 2009. Tää saa mut tuntemaan itseni veistokselliseksi, mitä voisin vielä toivoa?!? Ja vastaavantasoisiin maailmanmerkkeihin nähden ei todellakaan maksa paljoo. Uniikkia etsivät siis hus Tampereen Satakunnankadulle tai vaihtoehtoisesti omien kaupunkienne putiikkeihin vaatimaan DB&LH:ta valikoimiin! (Kevääksi on tulossa taas järkyttävän ihana mallisto, en malta odottaa.)

Ai niin, Turnoverin mallistosta löytyi täydellinen ohut ja pitkä poolo, kerrankin hihaa ja kaulusta riittää!

2152778.jpg

(kuvissa vilahtaa myös rakettimaisen nousun tämänKIN vuoden koruksi tehnyt rannekoru)


4. Portishead - Third