Viikonloppuni menikin kaksien synttärijuhlien ja  levyjen soittamisen sijaan pääasiassa peiton alla. Onneksi sunnuntaina pysyin jo tolpillani (mitä nyt kaaduin kerran päistikkaa veden peittämällä jäätiköllä, jota myös jalkakäytäväksi kutsutaan) ja pääsin nauttimaan auringonpaisteesta. Huimaavan kirkkaansinisen taivaan ja uusien innostavien työsuunnitelmien ansiosta päätin listata muitakin tänään ilahduttaneita asioita - joihin näköjään liittyy jotenkin sininen.

1. Suppilovahveropiirakka

Nyt se tapahtui, (swim)suit issues julkaisi (tökerön) ruokakuvan! Lupaan, etten ota tätä tavaksi. Ns. todellisuudessa olen kuitenkin paitsi hyvä syömään myös laittamaan ruokaa etenkin klassisella "man tar vad man har" -tyhjästänyhjäisymetodilla. Kun kaapeissa ei ole mitään, syntyy useimmiten sienipiirakkaa (terveisiä Mikolle!). Tämän päivän hyvinkin rustiikkisessa versiossa mm. siskon poimimia vahveroita sekä parmesania ja jogurttia, Kemi-vuoassa on sitä sinistä. Ja eikö ookin mulla ihana pannunalunen???

2) Heppauimapuku

Kingdom of Stylesta bongaamani puku on australialaisen We are handsome -merkin mallistosta, ja ihan naurettavan kallis. Mutta on siinä toisaalta vetoketjukin, ja arabianhevonen.

3) Terveisiä Tampereelta

Pyysin tärkeää tamperelaista lähettämään kuvia tekemisistään. Hienosti on lautaan maalattu terveiset Jacques Cousteaulle pipoineen päivineen. Kiitos.

Kivaa ja kirkkaansinistä alkavaa viikkoa kaikille!