Kokeilin uusia Whyred-shortsejani hyvän sään varalta. Olen hiihdellyt puoli kevättä sukkahousut ja shortsit -kombossa, mutta en ymmärrä sukkahousuja kesällä, ainakaan vapaaehtoisesti. (Muiden muotibloggareiden asukuvien perusteella taidan olla yksin vanhakantaisessa ajattelussani? Ei se mitään.) Niinpä otamme paljaat, mustelmaiset sääret haltuun!

382_8252.JPG

Joku kysyi, kuinka selviän kiireisistä aamuista ja pikalähdöistä. Muotiblogin pitämisen idea, tai yksi niistä, itselleni on just tämä, että silloin kun on aikaa, kikkailen hyvältä tuntuvia asukokonaisuuksia tänne muistiin, jotta kiireen sattuessa on mistä nyhjäistä.

Tällaisten perusshortsien helppous kääntyy nopeasti ylimukavaksi tylsyydeksi. Koetin taittaa sitä nudeilla koroilla ja napittamalla neuletakin väärin. Näiden harjoitelmien päälle on hyvä lähteä rakentamaan mielenkiintoisempia juttuja, yläosaan lisää härpäkkeitä. Harjoitukset jatkuvat...

382_8265.JPG

382_8267.JPG

382_8258.JPG

382_8260.JPG

382_8261.JPG

382_8262.JPG

Mitäs te tykkäätte? Onko teillä jaettavaksi hyviä shortsiasun pukemisvinkkejä? Nyt on taas hyvä tilaisuus vaikuttaa!!

Eikä päivää ilman tv-vinkkejä. Areenalla Robert Mapplethorpe -dokumentti kuukauden ajan (must-see ainakin Patti Smith -faneille!), Muodin huipulle jatkuu illalla Subilla. Katsoin kauden jo talvella netistä, ja nyt uusiksi!

I tried different outfit ideas with my super easy Whyred shorts. I'm not quite happy with these, a bit boring, but I definitely like my legs in these lovely nude, vintage heels! Do you have good styling tips for a classic pair of shorts?