Vuodenvaihteen kunniaksi - ja lähinnä omaksi iloksi ja muistinvirkistykseksi - keräsin kuvia itseäni eniten ilahduttaneista yksittäisistä vaatteista, asusteista, kokonaisuuksista ja ns.linjoista.

Pidän itse siitä, miten samat vaatteet ja ideat toistuvat, vuodenajasta toiseen, tai eri materiaaleissa, väriyhdistelmissä jne. Tunnen, että mulle on pikkuhiljaa muodostunut/muodostumassa jokin tunnistettava minunnäköinen tyylini.

Ajattelin ensin jaotella nämä kategorioittain paras takki/housut/koru, jne, mutta eihän sellainen suoraviivaisuus täällä toimi. Toimiviksi jutuiksi sen sijaan ovat osoittautuneet mm. löysälinjaiset housut, puretut jutut, koroilla terästetty väljä siluetti, yhdeksällä eurolla ostamani Zaran satiinihousut, ORANSSI...

...parka-takit, HATUT, turkishommelit, nahkahousut, erilaiset shortsit, sinisen sävyt, epämääräiset värit, lahkeiden, hihojen ja varsien kääntely ja rullailu, luotettavat isot laukut, valkoinen prätkärotsi, Dead Birds & Lionheartin vaatteet, epämääräisten kuosien yhdistely, HAALARIT ja kukkahousut, jotka pitää kaivaa Susie Bubblen esimerkkiä seuraten myös talvipäiviä (ja Carin Wester -bootseja) ilahduttamaan.

Herääkö valppaalle yleisölle jotain kommentoitavaa? Mitkä jutut leimasivat teidän tyyliänne armon vuonna 2009? Mihin suuntaan aiotte viedä pukeutumistanne 2010?

Itse taidan hiihdellä näillä hyväksi havaituilla laduilla - ja kuunnella edelleen liikaa Joy Divisionia. Onnellista uutta vuotta kaikille!