Kaikkia mahtavia naiseläviä on taas kuvattu hienoissa asukokonaisuuksissa, ja mikä parasta, näitä voi, näitä täytyy kokeilla kotonakin! Itseäni lainatakseni: Väistäkää mää inspiroidun!

1. Ei tehdä tästä numeroo -turbaani

aurora-2.jpg

Garance Dorén kuvaama nainen yhdistelee nonchalantisti värejä (ELÄKÖÖN oikea beige!) ja henkii 30-luvun maailmannaista, mutta voisi olla menossa töihin. Ainakin johonkin tosi kivoihin töihin. Vähän niinkuin mä!

Itsekin kikkailin huiviturbaanilla himassa alkutalvesta, nyt se pitää viedä kaduille.

2. Miestenpaita lökäpöksyissä

Giovanna Battaglia Italian Voguesta on harpponut näköjään mun suosikkimuotinaisten kärkikaartiin (viimeksi haaveilin sen anorakeista, ja mitäs mulla nyt on ollutkaan päällä joka päivä!). Tämä Jak&Jill-kuva usutti minut silittämään pehmeäksi kuluneen, papalta perityn Jokapojan, suunnittelen tunkevani sen harmaiden mokkaisten porkkanahousujen kaulukseen, ja rullaavani lahkeet.

giovanna.jpg

3. Sininen farkku, yhdistettynä siniseen farkkuun

Kävi kuten uumoilin: kun ketkukaupatkin ovat täynnä klooripestyä farkkua, mun sydän halajaa SINISTÄ, tasaisen väristä, mieluiten epä-sesonkimaisen tummaa farmarikangasta. Sellaista kuin on Acne Hjärta Lanvin -yhteistyömallisto täynnään - tää mallisto ei todellakaan ollut julkaistaessa mun instant suosikki, mutta huomaan palaavani näihin kuviin säännöllisesti, ja tuossa sävyssä ja mittasuhteissa silmä/sielu todella lepää.

32.jpg38.jpg

Kaapista löytyy ensiavuksi tummansininen kirppis-farkkupaita - harmikseni sieltä ei vieläkään löydy täydellisiä mustia avokkaita.

En ole suinkaan unohtanut poikaystäväunelmiani, Punky B:llä on tummatkin sellaiset. Mä taidan ottaa Anun neuvosta vaarin ja mennä sovittelemaan upouusia Levi's 501:siä...

2112321357.jpg

Seuraavat inspiraatiokohdat ovat vielä haavelistalla:

5) Kesäsandaalit made for harppominen

Saattaa hyvinkin olla, että löydän tänä kesänä korvaajat monta edellistä kesää pelastaneille Juhani Palmroth -aarteille (jotka viime syksynä hyvästelin asiaankuuluvin rituaalimenoin). Uusimmat ehdokkaat ovat Ril'sin, hyvää nahkaa, mahtava lesti ja kokopäivähumputtamisen kestävä platoopohja. Kummat on teistä kivemmat?

888888.jpg

7777777.jpg


(Kaikista mieluiten taitaisin kuitenkin haluta Zaran mokkasandaalit, katalogin eka kuvan keltaisina - tai sähkönsinisinä. Miksei Zaraa ole Tampereella - ja miksen mää osaa kuvakaapata niiden saitilta, edes.)

6. Hehkeä iho

Kuluneen kuukauden riesanani on ollut muuten hyvin kuivan ja ohuen ihon vallannut näppyläarmeija. (Ei, syynä ei ole raskaudentila tahi muu iloinen hormoonihyökkäys.) Mikä on ihan epistä, koska syön, liikun ja hoidan pärstävärkkiäni nykyään tosi kiltisti. No nyt tuntuis siltä, että naama on rauhoittumaan päin (viimeisin hväksi havaittu apuväline Nuxen Nirvanesque-niminen rauhoittava ja silottava voide, myös Lumenen Gentle touch -sarjan seerumi sekä puhdostusaineet on poikaa, ne missä on pellavaöljyä!). Ehkä mä kohta hohdan kuin miltei ikäiseni Milla Jovovich. (Eikös se sanonta mene, että "kaks kertaa seitsentoistavuotisna on nainen kauneimmillaan, ja sen jälkeenkin vaan paranoo?") Ainakin, jos Garance kuvaisi mua...

milla_jovovich.jpg

Valoa kaikille teillekin!