Olen jatkanut värien ujuttamista pitkien, mukavia ja helppoja asukokonaisuuksia vaativien työpäivien pukeutumiseen.

Tällä viikolla se on tarkoittanut lähinnä uuden, valosta riippuen sinisemmän tai violetimman trikootunikan pukemista erilaisten nuttujen alle ja kalsonkien ylle.

(Viskoositunika Modströms, via Gallant Clothes.)

Olen kaikenmaailman historian- ja yhteiskuntaopinopetuksen lisäksi ehtinyt vastailla todellisiinkin nuoria ihmisiä kalvaviin kysymyksiin. Kuten: "Miten sää kävelet tommosilla koroilla koko päivän?" Helposti, kun lesti on sen muotoinen, että paino lepää tasaisesti koron ja päkiän päällä, platform on paksu, muttei painava, ja kun muistaa pitää vatsa-ja perslihakset tiukkoina. Koroilla menestyksekkäästi kävely lähtee lantiosta ja yläkropasta.

Vedin vaihteen vuoksi trikoot nilkkurin yli, inspiratsiooni taisi tulla Anna Frostin esittelemän Venäjän Voguen ja Slickwalk.comin tyyliyksityiskohtasaitin kuvasta. Luotan, että kyseinen sivusto tarjoaa paljon iloa tulevina talvikuukausina - luulis moskovalaisten fashionistojen hallitsevan kylmän kelin muotisovellukset...

Jurin hopeanhohtoinen beige sopisi ruhtinattarellekin, ja kirkastaa trikoon ylellisen purppuraiseksi. Seuraavaksi kokeilen tämänvärisiä, läpinäkymättömiä sukkahousuja nude-mekon parina.