Hei taas, te kaikki kolme uskollisina pysynyttä lukijaa! Epäsäännöllinen blogipäivittely ja vielä epäsäännöllisempi "elämäni" senkun jatkuvat, mutta kameran muistikortin perusteella aina tuntuu sentään löytyvän aikaa erinäisille hippa-tapahtumille.

Kuten kaikki ja niiden mummo tietävät, Weekday ja Monki rantautuivat viikolla Helsinkiin. Häppeninki oli hieno ja valtaisa ja väenpaljous aiheutti hauraassa keski-ikäisessä kirjoittelijassa pelonsekaisia tunteita, mutta kivaa oli ja seuraavana päivänä palasin rahapussin kanssa paikalle. Kuvia seuraa, joskus.

Kuva-arvoituksessa esiintyvän henkilön kanssa aloimme sitäpaitsi hienon projektin: Weekdayn kankaisista, "demeulemeesteriläisistä" kiilakantasandaalinilkkureista maalataan mulle uniikit graffitikengät, maltan tuskin odottaa!

(Akilla on päällään Kaksi Tvån liivi, eikö olekin hieno?)

Moi Mikko!

Nike avasi pari viikkoa sitten yhdessä Popot Sneakerstoren kanssa Iso-Roballe pop-up-storen. Facebookissa ja Popot-blogissa kerrotaan tarkemmin Popot X Nike Sportswear Studion ohjelmasta. Raahasin seuralaiseni paikan päälle dj-tarjonnan (ja muun tarjoilun...) houkuttelemana. Ehkä em. seikoista johtuen aloin ihan vakavissani harkita tossujen ostamista.

Tarjoilusta päästäänkin Kevätjuhliin. Dandy-kampaamoon oli kutsuttu ihania bloggareita, ja meikäläinen. Dandyn Marko muotoili minulle ihanan BB Saint Tropéz'ssa -68 -nutturan, ja Sumi meikkasi sumuiset silmät ja kuulaan ihon. (Molemmat kestivät hyvin nukutun yön yli, nerokasta!) Näistä ei tietenkään ole kuvia, mutta uudesta kesäunivormustani, kukkahaalarista, on!

Stellagee, pitkätukkainen hippi.

Outi on paitsi taitava, myös järjettömän nopea noiden purkupaitojen kanssa!

Kiitos vielä järjestelyistä ja iloisesta seurasta, Stella, Hanna, Anna-Maria ja kaikki muut!

Muistakaa tällä viikolla a) katsastaa Aalto-yliopiston taideteollisen korkeakoulun vaatetussuunnittelun ja pukutaiteen muotinäytös (Facebook-sivu)keskiviikkona klo 19 ja 21, ja b) kuunnella dubstepia, joka päivä, koko päivä.