Jos edellinen päivitys lipsahti vinkumisen puolelle, nyt olen jälleen omaan ihastuttavan/raivostuttavan tapaani erittäin tyytyväinen itseeni. Tai ainakin tyylivalintoihini.

Tämä on myös hyvä muistutus (itselleni) siitä, ettei omiinkaan tyylisääntöihinsä ja analyyseihinsä kannata hirttäytyä. Minähän esimerkiksi en muka viihdy hameissa, enkä osaa kuvioita... 

100_2608

(DB&LH-silkkipotkupuku, Monkin leggingsit, katkaistu kirpparinahkahame)

Empiiristen kokeiden perusteella olen havainnut, että (kuvioidenkin suhteen) överit on paremmat kuin vajarit. Hermostun, jos vaikkapa kokomustan asun seassa on yksi kuviollinen asia. Sama pätee (kirkkaan) yksittäisen värin käyttöön "mustan asun piristeenä" (inhoan etenkin mustaa punaisilla tai pinkeillä väriläikillä kääk). Mielestäni sekä värit* että kuviot toimivat oudolla tavalla harmonisimmillaan, kun niitä on paljon ja ne sitoo yhteen joku ihan oma intuitiivinen oivallus. Sekä tietty materiaalien ja tekstuurien vaihtelevuus ratkaisee.

(*Myönnetään, värien suhteen päätelmäni ovat edelleen periaatetasolla, vielä en ole kerennyt ottamaan niitä henkilökohtaisesti haltuun. Mutta jonain päivänä mä pölähdän tälle palstalle oranssinpurppuraisenruskeana, lupaan.)

Heitin menemään senkin päähänpinttymäni, etten voi pukea lyhyttä hametta  ja korkoja. Ihan hyvin voin, niin kauan kuin säärissä on jotain erityisäksöniä.

100_2609

100_2602

Kädessä roikkuu tämän asukokonaisuuden alkuperäinen motivaattori, vihdoinkin parahultaisesti leikattu, kauniisti hartioilta laskeutuva neuletakki!

100_2582

100_2599

Viskoosi-polyamidi-neuletakki löytyi järkytyksekseni Soaked in Luxury -merkin valikoimista, Ideaparkista. Kiitos äidille, joka raahasi vastaanhangoittelevan lapsukaisensa kyseisen ostoshelvetin rekkejä selaamaan.

100_2597

Olen etsinyt tämänkaltaista neulejuttua pienen ikuisuuden. Kietaistavat neuleet - muualla kuin Ann Demeulemeester ja Rick Owens -satumaailmassa - on yleensä rakennettu ihan päin helvettiä: Ne lököttävät leveyssuuntaan, niissä on perusteettomia naruja ja nippeleitä, ja kaikenkaikkiaan ihmisen yleisvaikutelmaksi muodostuu niiden myötä leveä muumihahmo.

100_2579

 Tämä nuttu yhdistyy vaatevarastossani ihan kaiken kanssa, materiaali vaikuttaa lupaavalta, ja vaalea harmaa valaisee muuten niin synkkää olemustani. Edes hiukan.

100_2593

Ps. Linkkasin nyt kuvat Flickrin kautta, ei oo paljoo pikselöitymistä, eihän?!?

100_2600