(Swim)suit issues -blogin sankka fanijoukko lienee huomannut, että olemme olleet suljettu. Kolmen vuoden muoti/tyyli/oma napa -bloggailun jälkeen alkoi tuntua, ettei mulla ole mitään sanottavaa, eikä "skenekään" oikein jaksa enää kiinnostaa. Omassa tyylissäni ei tapahdu kehitystä mihinkään suuntaan, en jaksa samoilla verkkokauppojen ihanuuksissa, koska oikeasti haluan vain ne samat Ann Demeulemeester -saappaat kuin joka vuosi, ja molemmat talveksi suunnittelemani pussihousutkin menivät polvesta rikki. Samaan aikaan KAIKKIEN MUIDEN blogit kehittyvät hienoiksi multimediakokonaisuuksiksi (multimedia, kuten muukin ysärisanasto, on taas niin akuuttia), joissa on joko high fashion -kuvastoa, toisten muotibloggareiden bongailua messuilla, ylittämättömiä tarjouksia sun muuta arvontaa ja hurlumheitä. Mä taas en saa edes yhtä kameran jalustaa hankittua.

Mutta sitten! Ystäväni Juho siirsi mainetta niittäneen olohuonekauppansa Indian Summerin "oikeaan" liiketilaan Vuorikadulle, ja kutsui henkilöitä ennakkoavajaisiin. Koska Juho ja liikkeen mainoskuviakin stailannut Susu ovat suurinpiirtein tyylikkäin pariskunta maan päällä, ja heidän vintage-nenänsä vertaa vailla, päätin sonnustautua aarrejahtiin oikein kameran kanssa.

Ymmärrettävistä syistä ennätin ihmisennäköisenä paikalle vasta siinä vaiheessa, kun valot sammutettiin ja glow stickit laitettiin jakoon.

Mallinuken lisästailauksesta vastasi Aki. Ei ole mennyt taideteollinen korkeakoulutus hukkaan hänenkään kohdallaan! Kuvissa myös Olympian henki, vyötetty valokuvataiteilija, sekä kauppias itte.

Sen verran sain pimeyden keskellä selvää vaatetarjonnasta, että kaikki mun vuosia etsimät flanellipaidat, sotilasparkat ja silkkipaidat ovat odottaneet juhon varastoissa. Housuongelmanikin taisi löytää ratkaisunsa, lisää siitä ensi viikolla!

Toisin sanoen, bloggailijan kriisi on jälleen kerran ohitettu, ja Suomen nuhjuisin blogi jatkaa vanhalla tutulla hataralla linjallaan! Uuden alun kunniaksi soitamme vaihteeksi MELKO TUORETTA musiikkia, inkkariaasinsillalla. Lisää samaa Bassoradiolla, huomenna sunnuntaina klo 10-12, homman nimi on Bang-Shang-A-Lang