Kuten mainitsin, lauantaina Tampereen johtava oikeasti kiinnostava vaateliike Super Mukava järjesti Dead Birds & Lionheart -illan. "Tv:stä tuttu" Maria ja aisaparinsa Anni kertoivat Super Mukavan Annan haastattelemana suunnittelijuudestaan, muotiopinnoista Britanniassa, ja muusta kiinnostavasta. (Niistä kiinnostuneille muistutan vielä MINUN kirjoittamastani haastattelusta Ellit-verkkolehdessä.)

Super Mukavassa on edelleen esillä melkoisen kattava katsaus 'Birdsien menneistä mallistoista (mm. Annin hopeajakkua ja Marian nappihametta), ja halavalla lähtee.

Itse menetin lopullisesti sydämeni tämän talven "dirty south" -henkiseen flanellitsettiin, etenkin kun toiseksi viimeisenä eurooppalaisena tulin juuri jymähtäneeksi vahvaan True Blood -koukkuun... Kameran akku simahti ennen kuin ehdin saada kuvan "arkimekosta", jonka 1700-luvulta periytyvä, nykyinen hillbilly-vampyyrikin kelpuuttaisi, mutta eiköhän sitä tulla täällä näkemään.

Elleistä ja tamperelaisista muotikaupoista sen verran, että Gallant Clothes tarjoaa valikoimaansa (valitettavasti enää vain verkkokaupasta) -20% alennuksilla Ellien lukijoille. Tarkemmat tiedot ja muut Ellit goes fashion -tapahtumassa mukana olijat voi tsekkailla täältä.