Elän silkkikautta. Onneksi materiaalien kuningatarta onkin kertynyt kaappiini lupaavan runsaasti. Sitä on puuvillaan sekoitettuna mm. tämän hetken lempihousuissani ja -neuletakissani. Nämä kirppiksiltä löytyneet paidat - tummansininen paitapusero ja joustava musta aluspaita - ovat 100% sitä itteensä.

Puin paidat vanhojen mustien farkkujen kaveriksi, mutta mieli tekisi pukeutua silkkiin - merinovillalla ja nahalla maustettuna - kiireestä kantapäähän, ehkä sinnittelen loppuviikon Helsingissä silkkisilläni?

Taas täytyy tottua sähkövalokuviin ja erottumattomiin sävyihin. Löysin sentään kamerastani kilkkeen "tarkenna automaattisesti kasvoihin".

Leikkasin alupaidasta kuristavan kaula-aukon reunuksen pois, nyt yritän esittää, että epäsymmetrisyys on tarkoituksellinen re-design-statement.

Haaveilen statementistä myös mustien nilkkapituisten saapikkaiden muodossa. Niiden vastaanklompsimista odotellessa taittelin myös ihanat mustat saappaani. Väitän, ettei saappaiden vuorin väriero ole ihan noin rankka luonnonvalossa, ja entäs vaikka olisikin.

Ps. Jos olette huomenna Tampereella, muistakaa Guerilla Lighting!